Αποστολέας Θέμα: Sickening Horror  (Αναγνώστηκε 3479 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Fys

• Θαμώνας
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
Sickening Horror
« στις: 15/05/06, 02:12 »
Τους έχετε ακούσει? Ένα promo έχουν βγάλει και έχω πάθει την πλάκα μου. Φέτος θα κυκλοφορήσουν το πρώτο τους άλμπουμ. Πιστεύω ότι είναι η καλύτερη metal μπάντα που έχει βγάλει ποτέ η χώρα μας!!! Όσοι δεν με πιστεύετε, πηγαίνετε στο www.sickeninghorror.net και κατέβαστε το forsake my bleeding!!
Shatter the myth, don't cut yourself, on your words against dreams made of steel, stronger than any faith that inflicts with pain and fear...
Chuck Schuldiner RIP (13/5/1967 - 13/12/2001)

Αποσυνδεδεμένος Ax_Wield

• Παλιός
  • Nothing is real!
    • Προφίλ
Απ: Sickening Horror
« Απάντηση #1 στις: 15/05/06, 13:35 »
Είναι απλά κορυφαίοι, παίζουν τα άπαιχτα και έχουν ποικίλες επιρροές...ο drummer τους (Γιώργος Κόλλιας, επίσης μέλος των Nile) είναι από τους καλύτερους που έχω ακούσει ποτέ...όλοι οι πιστοί αυτού του ήχου οφείλουν να προσέξουν και να υποστηρίξουν αυτή τη κορυφαία μπάντα ωστε να μη χαθεί στα αζήτητα της ελληνικής σκηνής...όσοι είστε δύσπιστοι κατεβάστε το κομμάτι που προαναφέρθηκε για να διαπιστώσετε του λόγου το αληθές...

Αποσυνδεδεμένος Fys

• Θαμώνας
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: 22/05/06, 17:16 »
Τελικά, από ότι φαίνεται, όλοι ασχολούνται με τους Lordi και δεν τους ενδιαφέρει τι γίνεται στο Ελληνικό metal..
Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί δεν πάει το ελληνικό metal στο εξωτερικό.. Καημένοι..
Shatter the myth, don't cut yourself, on your words against dreams made of steel, stronger than any faith that inflicts with pain and fear...

Αποσυνδεδεμένος Γιάννης [nOiz]

• Αναθεματιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • One Sick Bastard
    • Προφίλ
    • SoundCloud
« Απάντηση #3 στις: 22/05/06, 21:45 »
Κατέβασα κι εγώ 2 κομμάτια, το Forsake Μy Bleeding και το The Most Discursive Expression.
Καταπληκτικός ήχος και τεχνική, περιμένω το άλμπουμ.

Αποσυνδεδεμένος Ax_Wield

• Παλιός
  • Nothing is real!
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: 22/05/06, 23:51 »
Το αλμπουμ ονομάζεται 'When Landscapes Bled Backwards' και αναμένεται πολύ σύντομα...όσοι είστε οπαδοί αυτού του ήχου υποστηρίξτε τους και δε θα χάσετε...ο Derek Roddy, drummer των Ηate Eternal πρόσφατα δήλωσε μεταξύ άλλων:'...these guys have the best brutal deathmetal band Ι've heard in 5 years...' και όσοι δε το πιστεύετε απλά τσεκάρετε την ιστοσελίδα των Sickening Horror...

Αποσυνδεδεμένος RBnikos

• Παλιός
  • we're becoming .... Hostile!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: 05/09/06, 13:20 »
Λοιπον να γραψω και εγω την γνωμη μου...Πιστευω απο 2-3 τραγουδια που ακουσα οτι ειναι πολύ καλή μπαντα απλά το concept πανω στο οποιο βασιζεται ειναι πολύ απλό..δλδ..εχουν εναν ντραμμερ με τεραστια εμπειρια και γνωσεις εναν τραγουδιστη που ενταξει τα καταφερνει καλά και γενικότερα οι επιρροες τους φαινονται πολύ ευκολα(κατι το οποιο δν ειναι κακο απλα δν πρεπει να φανερωνεται τοσο πολυ)...

Πιστεύω ότι είναι η καλύτερη metal μπάντα που έχει βγάλει ποτέ η χώρα μας!!!
χμμ..οσο για αυτο πιστευω ότι δύσκολα άλλη metal μπαντα θα ξεπερασει στο άμεσο μελλον τους rotting christ..

υγ.ισως η καλυτερη death άλλα δεν ασχολουμαι με death..
« Τελευταία τροποποίηση: 05/09/06, 13:27 από RBnikos(i'm back) »

Αποσυνδεδεμένος inthewoods

• Παλιός
  • ελευθερία στην έκφραση, ζωή δίχως τάξεις
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: 05/09/06, 13:28 »
εχω το ντεμο τους μεσω ενος κολλητου εδω και 2 χρονια κοντα.Σε αυτο που κανουν προφανως ειναι κορυφαιοι και οποιος γουσταρει τετοια φαση ας τους ακουσει.Εγω δν ακουω τετοια μουσικη αλλα σε οποιον το εχω βαλει που ακουει τετοια πραγματα του αρεσε.
Ξέρω πως ποτέ δε σημαδεύουνε στα πόδια. Στο μυαλό είναι ο Στόχος, το νου σου ε;

Αποσυνδεδεμένος Fys

• Θαμώνας
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: 05/09/06, 13:48 »
Ακούστε το forsake my bleeding από τον καινούριο δίσκο στο website και θα μου πείτε...

Αποσυνδεδεμένος RBnikos

• Παλιός
  • we're becoming .... Hostile!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: 05/09/06, 13:51 »
το ακουσα και εγραψα τι πιστευω απο πανω..