κοίτα δε μπορώ να βάλω πολλούς περιορισμούς και sorry γιαυτό δλδ, που σας τα πρήζω, διότι πρώτον δεν γνωρίζω αρκετά για να το κάνω και δεύτερον ακόμη ψάχνω πληροφορίες για (δε μιλώ μεταξύ λάμπας/transistor αλλά) τις διαφορές στις τιμές κάθε ενισχυτή
ξέρετε τι εννοώ, ότι μια κεφαλή μόνη της έχει τετραπλάσια τιμή από μια κεφαλή με δύο ηχεία, αν δεν τα κατανέμω αυτά σωστά στη κεφάλα μου, δε μπορώ παρά να ζητάω τη ξερή σας γνώμη για κάποιους ενισχυτές που απλά μάρεσαν κάπου κάποτε, αποκεί θα πιαστώ
εγώ ενδιαφέρομαι, βασικά συζητάω αυτή τη στιγμή, για λαμπάτο H&K ενισχυτή, υπέρ ή κατά? σας άρεσαν? προσανατολισμό γυρεύω προς στιγμήν, και μέσα από τη κουβέντα θα βρω εγώ την άκρη, δε βάζω το χέρι στην τσέπη χωρίς λόγο εγώ, δεν είμαι τρελός,
αν τώρα είναι πολύ ακριβοί σε σχέση με τους άλλους, ε ακριβώς αυτο ψάχνουμε, σχέση τιμής/απόδοσης
(ο τρόπος που εγώ κάνω αγορές, δεν αξίζει να δώσεις 700/1000 euros για tranzistor αντί να δώσεις τα διπλά για ένα λαμπάτο, διότι ούτως η άλλως ήδη τα 1000 για μένα είναι μεγάλο ποσό, οπότε ή τα δίνω για αυτό που μου κάνει είτε όχι, υπενθυμίζω όμως ότι τουλάχιστον σε ενισχυτές, είμαι πολύ ανοιχτός για μεταχειρισμένους, οπότε το budget που λέτε δεν έχει πολύ βάση καταλαβαίνετε?)