Προκειται για εναν δισκο που δεν ηξερα καν την υπαρξη του, πριν ο καλος φιλος Ommadawn μου τον δωσει μαζι με καποια αλλα κομματια.
Βασικα ομολογω πως ενω ηξερα οτι ο Ζουγανελης ειναι ενας τρομερος μουσικος, δεν ειχα καμια γνωση για το οτι ειχε καποια δισκογραφια...Παμε λοιπον στα του δισκου!
Προσωπικα θα το χαρακτηριζα ethnic new age. Ενα ταξιδι αναμεσα απο ελληνικα οργανα, περιεργα φωνητικα, εντονα synths, ηλεκτρικες κιθαρες και απαλες αρμονιες! Αυτο ισως να ειναι μια περιληψη απο τα κομματια που ακουσα!
Ολα τα κομματια εχουν εντονο το ελληνικο στοιχειο και στη μουσικη αλλα και στα φωνητικα!
Δυστυχως δεν ξερω τιποτα για τους συντελεστες..Κανενα στοιχειο στο internet και φιλοι μουσικοι που εχουν μια πειρα μεσα στη δισκογραφια δεν τον ξερουν σαν δισκο! Και ειναι μεγαλο κριμα, γιατι ο Ζουγανελης ειναι μια καλλιτεχνκη μορφη, που εχει δειξει τι αξιζει! Και ειναι και μια ελληνικη παραγωγη επισης, που ανετα την ακουω χωρις να με κουραζει.
Δεν ξερω πως ειναι δυνατον να προμηθευτειται το CD, αλλα θα προτεινα να μην καταφυγουμε σε πειρατικες λυσεις αμεσως..