Είμαι ο άνθρωπος σου....κοίτα το άβαταρ

Ξεκίνησαν το 1986-87 με το όνομα Tokyo
Κυκλοφόρησαν το World Circus to 1988 από την Roadracer.
H σύνθεση ήταν
Josh Christian (GOD): Guitar
Mike Sanders: Vocals
Brian Bonini: bass
Tad Leger: Drums
Ο Mike Sanders έφυγε μετά από την μπάντα και τον γυρόφερναν oi Watchtower που τελικά δεν τον πήραν....Οι Toxik πήραν τραγουδιστή και ένα 2ο κιθαρίστα και προχώρησαν στις ηχογραφήσεις του Think This
Κυκλοφόρησε το 1989
Josh Christian (GOD-δική μου η παρέμβαση εδώ

): Guitar
Charles Sabin: Vocals
Brian Bonini: bass
Tad Leger: Drums
John Donnely: rhythm guitar
Ύστερα από το Think This το διαλύσαν το μαγαζί. Όλοι εκτός του Josh και του Charles έφτιαξαν μία μπάντα με το όνομα Savage Trust και έβγαλαν ένα demo. Μετά χάθηκαν.
Γενικά για την καρίερα του Christian τσέκαρε εδώ
http://www.joshchristian.comΠρόσφατα επανακυκλοφόρησαν με bonus tracks (ακυκλοφόρητα τραγούδια, demos, rehearsals,interviews) και οι δύο δίσκοι από την Metal MInd. Αυτό το label έχει επανακυκλοφορήσει δίσκους και από άλλα obscure διαμάντια όπως: Realm, Last Crack, Atrophy, Heathen κτλ. Το Think This έχει μέσα extra ένα κομμάτι με τον τίτλο Technical Arrogance όπου τα γ@μούν όλα!!!!
Τα τελευταία 2 αντίτυπα από τα Toxik μάλλον τα πήρα εγώ

από Μετρόπολις. Νομίζω ότι θα τα βρείς στο Sirens Records που είναι κοντά στο Metal Era....
Τρέχα να προλάβεις και να βιώσεις την απόλυτη εμπειρία διότι ίσως μιλάμε για το πιο αδικοχαμένο σύνολο στην ιστορία του Metal. Tech-Thrash υψηλών προδιαγραφών!!!!!!!!!!