Βασικά, εδώ και πολύ καιρό λέω ότι το καλύτερο άλμπουμ των 00's είναι το Lateralus των Tool με μεγάλη διαφορά από όλα τα υπόλοιπα.. Το Miss Machine μπορώ να πω ότι είναι το μόνο που το πλησιάζει.. Ο δίσκος είναι το 2004 και έκανα βλακεία που δεν το άκουσα τότε.. Απίστευτος δίσκος... Κάποιος μου είχε πεί εδώ μέσα ότι το progressive πέθανε στις αρχές του 90.. Αυτό είναι άλλο ένα άλμπουμ που αποδεικνύει ότι είχε άδικο..
Καλά δεν παίζομαι...

Μάλλον ήμουν πολύ κομμάτια από τη δουλειά όταν έγραψα τα παραπάνω και δεν πήρα πρέφα τι έγραφα.....

Το post που έγραψα παραπάνω αναφερόταν στο
Calculating Infinty (του 1999) αλλά επειδή ήμουν αποβλακομένος απο τις τόσες ώρες στο PC χαμπάρι δεν πήρα ότι το thread ήταν για το Miss Machine....
Anyway, και
το Miss Machine είναι πάρα πολύ καλό χωρίς αμφιβολία... Εδώ φαίνονται και οι επιρροές τους από ένα άλλο, αρκετά παρεξηγημένο group (αλλά πολύ σπουδαίο), τους Faith No More (στο EP Irony Is A Dead Scene τραγουδάει ο Patton).. Ακόμη, αυτό το album έχει και μερικά πιο "ήρεμα" κομμάτια, σε αντίθεση με το Calculating Infinity που ήταν όλο χώσιμο.... Είναι ίσως και πιο ώριμοι σε αυτό το album.... Ακούστε το αλλά να ξέρετε ότι γενικά η μπάντα αυτή θέλει γερά αυτάκια.....