Το "Octave of the Holy Innocents" (στο οποίο παίζει ο Buckethead

) είναι από τα ελάχιστα albums της πιο πρόσφατης περιόδου του που μου λείπουν. Εσύ που το έχεις πες μου, σε τί ύφος κινείται, περίπου;
Από τις πιο εντυπωσιακές κυκλοφορίες του είναι η τριάδα των live albums "Temporal Analogues Of Paradise", "Time Is The Enemy" και "Zenhouse", όπου το άφταστο trio Hellborg / Lane / Sipe κυριολεκτικά οργιάζει, σε πλήρως αυτοσχεδιαστική και αυθόρμητη μουσική - μιλάμε κυριολεκτικά για δημιουργία και έμπνευση της στιγμής, όχι δύο-τρία σόλο που τα βαφτίζουμε αυτοσχεδιασμό. Το επίσης ζωντανά ηχογραφημένο στη Συρία "Aram Of The Two Rivers" (ανατολίτικη μουσική με Άραβες μουσικούς) είναι και αυτό μνημειώδες.
Δυστυχώς, η δισκογραφική εταιρία είναι μικρή και ανεξάρτητη, ανήκει στον ίδιον τον Hellborg και η διανομή είναι ανύπαρκτη. Ελάχιστα δείγματα της δισκογραφίας του που μπορεί να εμφανιστούν στην ελληνική αγορά τιμολογούνται ως εισαγωγής με πολύ υψηλές τιμές. Προσωπικά, όλα τα CDs του Hellborg τα έχω αποκτήσει μέσω eBay και από ένα ταξιδάκι που είχα κάνει στη Στοκχόλμη - και εκεί ακόμη στα περισσότερα δισκοπωλεία ούτε που τον ήξεραν

.
Πρακτικά, καμία μουσική δεν είναι για όλες τις ώρες, πάντως...