Να τι γραφτηκε στο Διφωνο για τον Ζακ:
Ανακαλυψη της Δημητρας Γαλανη, ο καινουργιος τραγουδοποιος Ζακ Στεφανου ερχεται να προστεθει στη μεγαλη παραδοση των ομοτεχνων του, οι οποιοι σε δυσκολους καιρους για το ελληνικο τραγουδι τονωναν καθε φορα την αναιμικη του δραση με τροπο
ησυχο και απλο. Απο τον καιρο του Διονυση Σαββοπουλου, της Αρλετας ή του Βαγγελη Γερμανου ως τον Αλκινοο Ιωαννιδη και τον Φοιβο Δεληβορια, αυτοι οι τολμηροι νεαροι καταφερναν να εκφρασουν με το δυναμισμο μιας μπαλαντας ο,τι πιο φρεσκο προσδοκουσαν τα πραγματα της εποχης τους. Ο Ζακ Στεφανου εχει γραψει τη μουσικη και τους στιχους
Στο Διαστημα Δραπετες, δηλαδη εχει εναν επιπλεον λογο να τιθεται υπο τα αυστηρα ωτα ολων μας. Τα καταφερνει ομως μια χαρα! Δωδεκα απλα τραγουδια, φρεσκα, ανοιχτα στην ακροαση, με την ενορχηστρωση του Μανωλη Φαμελλου να ακολουθει και οχι να υποτασσει τη μορτικη φωνη του Ζακ, ο οποιος τα ερμηνευει ως εκεινος που αγαπαει τα δημιουργηματα του και νοιαζεται περισσοτερο να τα εκφρασει στιχουργικα, παρα να τα καθαγιασει ερμηνευτικα. Πολυτιμη η συμβολη της Δημητρας Γαλανη που φανηκε οτι απο νωρις καταλαβε οτι ελειπε στη συγχρονη βιβλιοθηκη φωνων μια που να ισορροπει γοητευτικα ερασιτεχνικα το ροκ και την μπαλαντα, την εφηβεια με την αβιαστη ωριμοτητα, χωρις να παραλειψουμε και ενα στιχο που αξιζει να διαβαστει μουσικα:
Πες μου γι'αυτες τις νοτες που τραγουδουν και αγροτες και ιπποτες...
Μιχαλης Πολυχρονης
Μου αρεσε πολυ πως τα ειπε, γι'αυτο το παραθετω!
Και να προσθεσω οτι πετυχα πριν λιγες μερες στο MAD το βιντεοκλιπ για το Δειξε μου τον Τροπο... Αψογο το βιντεο, πολυ απλο, ο Ζακ να παιζει κιθαρα κατα βαση... τον εκτιμησα ακομα περισσοτερο (αν ηταν δυνατο...)τον Ζακ μετα και απο αυτο...