Ρακιντζης... απλα ο cult Θεος!!!!!!
Εχετε ακουσει το τραγουδι "Μπεμπα"? ο στιχος θα σας σημαδεψει, μονο αυτο σας λεω.
Περα απο την πλακα τωρα.
Εγω πιστευω οτι ο Ρακιντζης εχει και φωνητικες ικανοτητες (κ μαλιστα πολυ ιδιατερο ηχοχρωμα) και σωστη τεχνικη. Αν δειτε το SAGAPO (για το οποιο κ κραχτηκε περισσοτερο) σε βιντεο απο τη Γιοροβιζιον κ ακουσετε προσεκτικα, θα διαπιστωσετε οτι παρα τις ελεεινες παραφωνιες των υπολοιπων, παρα την αθλια ποιοτητα ηχου στο playback κ παρα το -οπως τουλαχιστον ο ιδιος δηλωσε- χαλασμενο ακουστικο του, ΔΕΝ ΤΟΥ ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΤΟΝΟΣ!
Αυτο που τον εφαγε ηταν το ποπ στυλακι του, που δεν προσπαθησε να το προσαρμοσει στο περασμα του χρονου και οι τελειως ακυροι στιχοι του.Απο ουσικη δεν μπορω να κρινω γιατι δεν εχω ακουσει κ παρα πολλα τραγουδια του, αντε καμμια ντουζινα max. Ομως μερικα απο αυτα, πχ το "Εγω και ο Πουφ" εχουν -κατ'εμε- πολυ ωραια μουσικη για το ειδος.
Ασχετο
Δεν θα ηταν Τ-Ρ-Ο-Μ-Ε-Ρ-Ο να γινει μια εμφανιση one night only σε καποιο μαγαζι απο κοινου ολων των "αστεριων" της μουσικης του ειδους απο αρχες 90- μεσα&τελη 80__Μπιγαλης, Ρακιντζης, Χαριτοδιπλωμενος (ο Μαστερ), Καλλιρης κλπ?

??
Το θεαμα θα ηταν για αξεχαστα γελια!