...αλλα τουλάχιστον τα μεγάλα ονόματα, έχουν αντέξει στον χρόνο και σίγουρα δεν έχουν "περιοριστεί" ηχητικά, μουσικά και στιχουργικά... Αλλα δεν είδα πουθενα να βγαζουν καινουριο είδος οι Priest για παράδειγμα. Η εποχή έφερε πιο βαρυ ήχο και έτσι ακολούθησε "ρευμα" οπως ειπες το οπόιο σιγα σιγα και με τον καιρο "έγινε" Heavy metal κτλ...
E κάτσε ρε φίλε.. μιλάς για τον χρόνο για μια μπάντα που μόλις έκλεισε 5ετία?? Δλδ εσείς όλοι έχετε προφητέψει τι θα γίνει? Να σου πω τι θα γίνει? Θα μείνουν στην ιστορία και αυτοί όπως και οι
Judas Priest (αλλά με μικρότερα γράμματα οι
ΗΙΜ).
Αν κοιτάξεις λίγο πίσω η ιστορία μας μαθαίνει ότι πάντοτε το καινούργιο είδος μουσικής αντιμετωπιζόταν εχθρικά. Δλδ επαναλαμβάνουμε το λάθος, ενώ γνωρίζουμε ποιο είναι?
όχι ρε καρχ...κατσε λιγο...αυτα , ενταξει εκτός του ότι ειναι ιστορία, κατηγοριοποιουν πάρα πάρα πολλα συγκροτήματα και έχουν το καθένα κατι ξεχωριστό. Και στιχουργικά και μουσικά και ηχητικά...ακόμα και στην εμφάνιση και το στυλ. Τωρα αν βγαίνει ο valo (δεν έχω κατι εναντίον του, παραδειγμα ειναι) γυμνός με καρδούλες πάνω στις κιθαρες τους κτλ, ενταξει τι να πω...άσον αφορα την σεξουαλικότητα του, δεν με νοιάζει ποσως...δεν θα τον παντρευτώ...την μουσική του ακούω. Και μην φορτωνεις, τα ακούσματα και οι απόψεις, προσωπικα δεν διαμορφωνονται από το τι κοινό ακολουθει το εκάστοτε συγκρότημα...Αλλα αυτή ειναι η άποψή μου...μου φαινεται λίγο υπερβολικο. τι να κάνουμε...
Για το γυμνός δεν έχω να πω κάτι, οι μισοί και παραπάνω frontman γυμνοί εμφανίζονται. Τις καρδούλες δεν τις έχω δει, αλλά δεν μου κάνει εντύπωση κιόλας, εδώ είδα τον
Satriani να δείχνει με καμάρι σε ένα live, ένα αυτοκόλλητο που είχε η κιθάρα του... ο
Malmsteen να εμφανίζετε ντυμένος μόνο με κρόσσια, σε ένα κλήμα εντελώς ξεκάρφωτο με το ντύσιμο του.
Επαναλαμβάνω ότι η μπάντα ουδέποτε δήλωσε ότι παίζουν
Love Metal, στο στυλ που παίζουν υπάρχουν και άλλες μπάντες που θα μπορούσαν να ενταχθούν (βλ.
Sentenced,
Entwine κτλ) οπότε ποτέ δεν ξέρεις τι σου επιφυλάσσει το μέλλον και ποιες καινούργιες ταμπέλες θα έχουμε, όπως κατά καιρούς είχαμε.
Δεν φορτώνω, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ορισμένοι είστε τόσο εχθρική με κάποιο καινούργιο είδος, με κάποιο καινούργιο άκουσμα? Δλδ τόσο άσχημο είναι αυτό που παίζουν? Πόσο νομίζετε ότι θα κρατήσει το
Heavy Metal των
Priest και των
Maiden? Και αυτό από ανακύκλωση προήλθε.