Με επιασε και μενα η μανια και θελω να κανω μια modifa στην Ibanez μου. Συγκριμενα στο Headstock εχει το κλασικο λογοτυπο της Ibanez αλλα χωρις την γραμουλα, και πανω απο το Ibanez λεει GIO (αυτο δεν το εχω ψαξει ποτε... ξερει κανεις τι ειναι; ) Θελω λοιπον να σβησω το GIO αλλα να μεινει το Ibanez και μετα η να γραψω κατι κατω απο το Ibanez, ξερετε και καλα signature δικια μου η Costum shop κλπ. Δοκιμασα με μαρκαδορακι για cd να καληψω το GIO αλλα δεν ειναι και τοσο ωραιο το αποτελεσμα, και εχω και την εντυπωση οτι φευγει ευκολα το μελανι του. Σκευτικα να βρω καπιο αυτοκολιτακι που να γουσταρω και να ειναι μικρο ωστε ισα-ισα να καληψω το GIΟ, αν ομως δεν βρω κατι; Γυαλοχαρτο δεν μου φαινετε οτι θα κανει δουλεια, στο τελος θα αναγκαστω να βαψω ολο το headstock οποτε παλι το χανω το logo της Ibanez...
Σκευτικα και μια τελευτεα λυση... Να φτιαξω ενα αυτοκολιτο που να εχει το κανονικο σημα της Ibanez (με την γραμουλα) και να λεει απο κατω οτι θελω, αλλα εκει προκιπτει το προβλημα του που θα βρω το logo σε καταληλη γωνια για να το ετοιμασω απο pc και να βγει οκ στο αυτκολιτο, και πως θα κολισω αυτοκολιτο στο σχημα ολοκληρου του headstock και να βολεω και τα κλειδια πανω;....