Είχα σκοπό να γράψω κάτι σχετικά με το topic, απλά εκείνη την περίοδο το αμέλησα.. Τώρα που το επανέφερε ο Blacksheepios επιτρέψτε μου να εκφέρω την γνώμη σε 3 σημεία:
α) Νομίζω ότι το συγκεκριμένο ποίημα προκάλεσε τα αρνητικά σχόλια και κριτική κάποιων λόγω του γεγονότος ότι αποτελεί μια μελοποίηση ενός παιδικού τραγουδιού και έτσι δημιουργείται μια σοβαρή αντίθεση (παιδικό, χαρούμενο τραγούδι + δυνατοί και καυστικοί στίχοι).. Ως εκ τούτου, κάποιοι πιθανόν να μην θεωρούν ότι αυτά τα δύο πάνε μαζί.. Θαρρώ ότι αν το ποίημα δεν είχε την συγκεκριμένη μελοποίηση δεν θα γινόταν τόσος ντόρος.. Προσωπικά δεν με ενοχλεί και θα έλεγα ότι μου άρεσε κιόλας..
β) Διαφωνώ κάθετα στο statement του X-Versous, "χαίρε σε όσους άρεσε, αντίο σε όσους δεν άρεσε".. Πιστεύω ότι ήταν λίγο επιπόλαιη απάντηση και ο Χ-Versous πλέον θα το έχει καταλάβει.. Κάποτε, σε κάποιες εξετάσεις κλασικής κιθάρας (νομίζω ήταν κατατακτήριες από Μέση σε Ανωτέρα) είχα προετοιμαστεί αρκετά καλά, όμως εκείνη τη μέρα μου είχε "βγει" το πρόγραμμα απερίγραπτα καλά (δεν μπορώ να ξέρω για ποιον λόγο, ίσως ήταν η μέρα μου

).. Λοιπόν, περιμένοντας και τους άλλους μαθητές του καθηγητή μου να τελειώσουν και αυτοί τις εξετάσεις τους και κατά την διάρκεια των διαλλειμάτων, ερχόντουσαν οι εξεταστές και μου δίναν συγχαρητήρια σε πολύ θερμό ύφος.. Εγώ δεν πίστευα στα αυτιά μου (δεν είχα συνηθίσει σε κάτι τέτοια).. Μετά το τέλος των εξετάσεων και στο δρόμο της επιστροφής, είπα στον καθηγητή μου ότι δεν μπορώ να καταλάβω πως δέχθηκα τόσα πολλά συγχαρητήρια και εκείνος μου απάντησε, θέλωντας να με προσγειώσει, τα εξής.. "Όπως δεν μας αρέσει να ακούμε αρνητικά σχόλια για τον εαυτό μας και τις περισσότερες φορές διαφωνούμε με αυτά και τα αποβάλλουμε, έτσι πρέπει να γίνεται και με τα θετικά σχόλια.. Θα πρέπει και αυτά να τα φιλτράρουμε και να μην τα λαμβάνουμε πάντοτε ως σωστά και ακριβή".. Αυτό σαν γενικό σχόλιο..
γ) Είμαι σχετικά νέο μέλος στο forum αλλά παρόλα αυτά έχω καταλάβει ότι υπάρχουν κάποιες συμπάθειες όπως και αντιπάθειες.. Τις πρώτες πολλοί μπορούν να τις θεωρήσουν ως κλίκες ενώ τις δεύτερες έχθρες.. Κατά τη γνώμη μου και οι δύο είναι αρκετά βαριοί χαρακτηρισμοί.. Όμως πιστεύω ότι και εσείς θα συμφωνείτε ότι υπάρχουν κάποια άτομα που συμφωνούν σχεδόν στα πάντα, ποστάρουν στα ίδια topics και υπερασπίζονται αλλήλους ανεξαρτήτως αν η γνώμη κάποιου αντικειμενικά μπορεί να φαίνεται εσφαλμένη.. Συμπάθειες παντού υπάρχουν και θα υπάρχουν.. Δεν θα πρέπει να μας ενοχλεί αυτό, αν και κατά τη γνώμη μου η καλύτερη πρακτική είναι να μην βάζουμε τις συμπάθειες μας πάνω από τη κρίση μας..