Αποστολέας Θέμα: 12 Σολίστες Μία φωνή - Ζαχαρίας Καρούνης  (Αναγνώστηκε 2257 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος PLASMApm

• Περαστικός
  • *
    • Προφίλ
Ο δίσκος αυτός είναι ένας ακόμη που με εντυπωσίασε πολύ! Η φωνή του Ζαχαρία είναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ! Το μέταλλό του είναι το κάτι άλλο, κατά την δική μου γνώμη πάντα. Ο νέος αυτός τραγουδιστής έχει πραγματικά να δώσει πάρα πολλά, όχι μόνο στο δημοτικό τραγούδι, αλλά και σε άλλα είδη μουσικής, όπως άλλωστε το αποδεικνύει.

Παρακάτω ακολουθεί λινκ για δυο πληροφορίες για το σιντί αυτό που είναι νομίζω ένας θησαυρός που κυκλοφορεί στην αγορά: http://www.avopolis.gr/greviews/default.asp?ID=2875

Αποσυνδεδεμένος Anaximandros

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Τα καλύτερα έρχονται!
    • Προφίλ
Απ: 12 Σολίστες Μία φωνή - Ζαχαρίας Καρούνης
« Απάντηση #1 στις: 26/07/08, 15:51 »
Είναι αλήθεια ότι στην ηχογράφηση, ήθελε εκείνος να ηχογραφήσει τα κομμάτια μια κι έξω, όπως κι έκανε. Η φωνή του, δεν έχει υποστεί καμία επεξεργασία στο Pitch. Πιστεύω όμως, ότι αφού πήρε μία τέτοια ευθύνη, θα πρεπε να χει μελετήσει παραπάνω τα κομμάτια και σε μερικά σημεία δεν πατάει και τόσο καλά.
Μέσα, ακούγεται και ο Καραντίνης, ο οποίος έχει εξαιρετική πενιά! Κάνει μέσα ένα ταξίμι που τα σπάει!
Μ' άρεσε η εκτέλεση του Μινόρε της Αυγής με τη φυσαρμόνικα. Εξαιρετικό σόλο στην αρχή και πολύ ωραία δίνει την αίσθηση της κίνησης κατά τη διάρκεια του τραγουδιού παίζοντας τέταρτα.