δεν είμαι σε θέση να πω τι θα συνέβαινε, πάντως θα πιστεύω ότι εμένα θα με βόλευε...Αν και έχω πολύ καλή σύνδεση στο ίντερντ δεν καταβάζω πάρα πολλά, συνήθως κατεβάζω πράγματα που δεν μπορώ να βρω εύκολα στην αγορά, όπως κάποια bootlegs, πράγματα που δεν έχω σκοπό να αγοράσω ή αν θέλω να ακούσω ένα συγκρότημα που δεν έχω ακούσει. Αν όμως κάτι μ' αρέσει, θέλω να αγοράζω, στο βαθμό που μου επιτρέπουν τα οικονομικά μου. Άλλωστε, κάθε άλμπουμ έχει και φωτογραφίες,liner notes, bonus υλικό κλπ τα οποία έχουν και συναισθηματική αξία αν μιλάμε για κάποιο αγαπημένο καλλιτέχνη. Φυσικά, κάποιους που θέλει να φτιάξει ένα cd στο αμάξι με τα hits που παιζει όλη μέρα ο sfera και ο radio dj, δεν ενδιαφέρεται για κάτι τέτοιο.
Συνολικά λοιπόν, πιστεύω ότι η ιδέα σου είναι καλή. Εμένα θα με βοηθούσε να τσεκάρω συχνά συγκροτήματα. Πιστεύω θα ενθάρρυνε και λίγο τους μουσικόφιλους, στο βαθμό που οι video clubbers συζητούν συνέχεια για τις νέες ταινίες που είδαν ή παλιότερα οι βιβλιοφάγοι πήγαιναν τακτικά στη βιβλιοθήκη να δανειστούν βιβλία.