Γεια σας παιδια,λοιπον τωρα θα αγορασω καινουρια κιθαρα schecter hellraiser ή blackjack και λεω να παρω κ ενα ενισχυτακο μαζι γιατι αυτος που εχω ειναι τουλαχιστον για τα μπαζα.
Τον ενισχυτη θελω να τον χρησιμοποιω αποκλειστικα στο σπιτι κ η μουσικη που θα παιζω ειναι metal.Σκεφτομαι ενα 5αρη λαμπατο για την ακριβεια δοκιμασα σημερα εναν Peavey valveking royal 8 (στα 130 ευρο) κ οσον αφορα την ενταση ειμαι υπερικανοποιημενος,δεν θελω κατι πιο δυνατο.
Για τον λογο που τον χρειαζομαι αξιζει να αγορασω λαμπατο ή οχι?Ο συγκεκριμενος τι σας λεει,αξιζει τον κοπο?Στο θεμα της παραμορφωσης σκεφτομαι να χρησιμοποιησω το μεταλ ζον που ηδη εχω γιατι σε αυτο το θεμα δεν τα παει κ τοσο καλα ο συγκεκριμενος ενισχυτης.Θα κανει δουλεια το πεταλακι ή θα καταστρεψει τον ηχο του ενισχυτη?Στο μελλον θα αγορασω κ αλλα πεταλακια παντως.
Καποια αλλη προταση για ενισχυτη με αξιοπρεπη ηχο κ καλυτερη παραμορφωση ,στα ιδια βατ παντα,ωστε στην αρχη τουλαχιστον να παιζω χωρις να χρειαζομαι πεταλακι υπαρχει?Τι αλλο να προσεξω πριν την αγορα ενισχυτη?Κατι fx loop κ αλλες υποδοχες ειναι σημαντικο να υπαρχουν ή σε τοσο μικρες εντασεις δεν κανουν διαφορα?
Εψαξα στο φορουμ αλλα δεν καταλαβα κ πολλα μιας κ ειμαι ψιλοασχετος οποτε μην με βρισετε