Αποστολέας Θέμα: O Εric Moore στους SUICIDAL TENDENCIES!!!!  (Αναγνώστηκε 2167 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Stergios Kourou

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Άντρας
  • Άλλο κουτουρού, άλλο του Κουρού
    • Προφίλ
    • Wardrum Official Website
O Εric Moore στους SUICIDAL TENDENCIES!!!!
« στις: 07/11/08, 11:50 »
Ο Eric Moore είναι αναμφισβήτητα από τους καλύτερους ανερχόμενους drummer και ίσως μέσα στην πρώτη δεκάδα των top drummers σήμερα. Τον παρακολουθώ 5 χρόνια τώρα, από τελείως άγνωστο, να ανεβαίνει παγκοσμίως σε δημοτητικότητα και περίμενα να δώ, ποιος καλλιτέχνης ή ποιο Group θα τον "τσιμπήσει". To απίστευτο groove και η τέχνική που διαθέτει, με προσανατόλιζε σε R'n'B καλλιτέχνες ή Fusion καταστάσεις. Τώρα έμαθα, 'ότι τελικά μπήκε στους  SUICIDAL TENDENCIES. Psycho metal λοιπόν.....Είμαι πολύ περίεργος να ακούσω την νέα τους δουλειά όταν βγει...

http://uk.youtube.com/watch?v=I4wqhEMdN6c&feature=related

« Τελευταία τροποποίηση: 07/11/08, 12:33 από qrusticks »

Αποσυνδεδεμένος YmiRLinG

• Μπασίστας
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Άντρας
  • A.C.A.B.=Always Carry A Banana
    • Προφίλ
Απ: O Εric Moore στους SUICIDAL TENDENCIES!!!!
« Απάντηση #1 στις: 08/11/08, 02:09 »
Μαλιστα, μαλιστα, μονο ως καλο νεο μπορει να χαρακτηριστει αυτο νομιζω. Πιστευω μπορει να δεσει παρα πολυ καλα με τους suicidal tendencies. Ουτως ή αλλως περιμενα πως και πως την καινουρια τους δουλεια, τωρα ενας λογος παραπανω.
Over large parts of the continent other people prefered to make money without working at all, and since the Disc had yet to develop a music recording industry they were forced to fall back on older, more traditional forms of banditry