Καλησπέρα συνάδελφοι, είμαι κιθαρίστας-τραγουδιστής και παιζω σε μαγάζια απο το 1994, η κατάσταση με τα μαγαζιά τελευταία ειναι τραγική( Ταβέρνες-Μεζεδωπολεία) . Για παράδειγμα τα λεφτά που δινουνε οι μαγαζάτορες για 5 ωρες σκότωμα ειναι 50-60 ευρώ ασε που μου εχει συμβει να μου χρωστάνε μέχρι και 5 μεροκάματα χωρίς ποτέ να τα πάρω . Αλλοι ζητάνε μουσικούς και τους αλλάζουνε κάθε εβδομάδα (προσοχή "ΠΑΤΙΡΝΤΙ" ανω πατήσια μαγαζι 250 ατόμων) που ευτηχώς γλύτωσα απο την παγίδα. Ενας αλλος μου είπε οτι η συμφωνία θά ειναι 3 ευρώ ο πελάτης δεν είναι να τρελλαίνεσαι. Σε οτι αφορά την εκτίμηση απέναντι στούς μουσικούς θα βρείτε ελάχιστη ανταπόκριση, ούτε φυλακισμένοι να ημασταν. Τέλος πάντων παιδία αυτή η εκμετάλλευση πρέπει να σταματήσει καταλαβαίνουμε οτι τα μαγαζία περνάνε κρίση και δεν ζητάμε παράλογα ποσά τουλάχιστον οι πιο πολλοί απο εμάς , αλλά πιστέυω οτι πρέπει να ορίσούμε καποια στάνταρ -τουλάχιστον 70 ευρώ.
Μην αφήσετε κανέναν να σας εκμεταλλέυτε εγω το πέρασα και δέν θέλω να το ξαναπεράσω.
Ευχαριστώ...