Καλησπερα, εχω μια epiphone ηλεκτρικη κιθαρα,σε σχημα κλασσικο les paul.δεν ειναι συνηθησμενη γιατι το σωμα της ειναι πιο λεπτο απο τα κλασσικα.την ειχα παει για service και μου ειπαν πως ειναι καλο να αλλαξω καβαλαρη γιατι ξεκουρδιζεται η κιθαρα και πως ειναι γενικα καλα αλλα ενα μικρο τριξιμο που ακουγεται οφειλεται στον καβαλαρη.μου ειπαν επειδη ειναι λιγο ιδιαιτερη ισως οι κλασσικοι καβαλαρηδες δεν κανουν και θα πρεπει να βρεθει ενας που της ταιριαζει,με λιγα λογια οταν βρουν κατι θα με ενημερωσουν και θα πρεπει να το ελενξουν στο αν ταιριαζει...αν οι κλασσικοι καβαλαρηδες δεν κανουν και αν δεν βρεθει αλλος μου ειπαν να αλλαξω μονο τα βαγονακια..αυτο που θα θελα να ρωτησω ειναι κατα ποσο μπορει να στεκει κατι τετοιο..αν δηλαδη εχει διαφορα απο καβαλαρη σε καβαλαρη η απλα θελουν να μου φανε λεφτα γιατι ειπαν πως ισοως βρουν μεταχειρησμενο.νομιζω πως εχω μπει λιγο στα βαθεια και ισως τα πραγματα ειναι πιο απλα αποτι μου τα παρουσιαζουν.αν καποιος ξερει παρακαλω ας με ενημεροσει γιατι ισως να μου διαφευγει και κατι αλλο πανω σε αυτα.ευχαρηστω