Αποστολέας Θέμα: Entwine- Painstained  (Αναγνώστηκε 2088 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος master of puppets

• Ονειροπαρμένος
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Άντρας
  • γνωστός και ως....master of ΜΠΑΜΠΗΣ....
    • Προφίλ
    • Χάρτινα Όνειρα
Entwine- Painstained
« στις: 08/04/09, 15:11 »

Soul Sacrifice
Strife
Dying Moan
Beautifully Confined
Lost in My Denial
Greed of Mankind
Dead By Silence
Hollow
Caught By Desire
Say Goodbye

Χμμμμμ.....χμμμμμμμμμμμ....και πάλι χμμμμμμμμμμμμμμ........οι enwine για λόγους που ούτε εγώ μπορώ να ερμηνεύσω αποτελούσαν πάντα προσωπική συμπάθεια....απο τις μεγάλες κιόλας...τους πρωτοακουσα σε μια περιεργη φάση της ζωής μου και κόλλησα....στο θέμα μας.....καινούριος δίσκος......

Το painstained ξεκινάει εντυπωσιακά.......το soul sacrifice πολύ δυνατό κομμάτι......ανατολίτικες μελωδίες...ωραίες κιθάρες....ο Mika κλασσικά με πολύ ωραία φωνητικά (οχι κλασσικο "γκοθικ" στυλ φωνής).....συνεχίζεται με ενα ακομα δυνατό κομμάτι the strife....παλι ωραια ριφάκια...ωραιες κιθάρες.....το dying moan που ακολουθεί δεν μου είπε πολλά σαν τραγούδι....μετά έρχεται το beautifully confined.....όμορφο κομμάτι....ομορφα πλήκτρα......το ξεχώρισα απο το δισκο με τις πρώτες ακροάσεις.....συνεχίζουν με χαμηλούς ρυθμους με το lost in my denial...μπαλαντούλα σχετικα (μου φέρνει πολύ bon jovi το ολο κομμάτι και ο mika.. :P)....μετά ενα ψιλοανύπαρκτο κομμάτι (greed of mankind)......ακολουθει το dead by silence που κι αυτο δεν φαινεται να κανει διαφορά...μέτριο κομμάτι....και επιτέλους ακολουθεί το hollow......φανερά το καλύτερο κομμάτι μέσα στο δίσκο......μπολικα πλήκτρα...ΡΙΦΑΡΕΣ.....πάλι ανατολίτικες μελωδίες....χαλαρά η κορυφαια στιγμή του αλμπουμ.....μετά ερχομαστε στο caught by desire...στο γνωστό ύφος των entwine (των τελευταίων χρόνων)....αρκετά καλό.....και τελειώνουμε με το say goodbye....ότι πρέπει για κλείσιμο στο δίσκο.....

Γενικότερα τώρα...δεν φτάνει τις παλαιότερες κυκλοφορίες των entwine......με τίποτα.....ειναι μέτρια πως ικανοποιητική κυκλοφορία...ακούγεται ευχάριστα..αλλά δεν ξέρω...κάτι έχουν χάσει στο δρόμο..... :-\ περίμενα κάτι παραπάνω.....γιατι όπως προειπα αποτελέι μεγάλη συμπάθεια η μπάντα....τεσπα...
δεν θα χάσετε τιποτα αν τον ακούσετε......αλλά ούτε και θα κερδίσετε...καλύτερα όποιος θελει να ψαχτεί με entwine ας το κάνει με παλιότερες κυκλοφοριες όπως time of despair, diversity......

Αποσυνδεδεμένος metalmike

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
Απ: Entwine- Painstained
« Απάντηση #1 στις: 08/04/09, 18:29 »
Kι εγω ως φαν των Entwine το βρηκα μετριο->απλα καλο το συγκεκριμενο album συγκρινοντας το παντα με τα παλια ( φιλε master of puppets πολυ φοβαμαι οτι ξεχασες το καταπληκτικο "Gone" ). Ισως κανω λαθος αλλα τα κομματια στα τελευταια album τους μου φαινονται καπως πιο πολυπλοκα-ψαγμενα ( πιο progressive να τα πω; ) αλλα δεν ξερω αν τους ταιριαζει αυτο, μαλλον οχι.