Αποστολέας Θέμα: ΖΩΗ ΜΟΥ ΕΣΥ-Dj-siento  (Αναγνώστηκε 2836 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος master of puppets

• Ονειροπαρμένος
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Άντρας
  • γνωστός και ως....master of ΜΠΑΜΠΗΣ....
    • Προφίλ
    • Χάρτινα Όνειρα
Απ: ΖΩΗ ΜΟΥ ΕΣΥ-Dj-siento
« Απάντηση #1 στις: 13/05/09, 15:05 »
Μαστα....αν και όχι ιδιαιτερος φαν του συγκεκριμένου είδους....(μ'αρεσουν καποια κομματακια οφείλω να ομολογήσω αλλα όχι όλα)....σαν ύφος κυμαίνεται ακριβως σ'αυτό που γινεται γενικοτερα στη σκηνη.....ενας mc που τα ρίχνει στο κουπλέ και γυναικεία φωνή στο ρεφρεν.....δεν ειναι κατι πρωτοτυπο....το χει κανει και ο μηδενιστής, το χουν κάνει οι stavento, το χει κανει ο sanjuro (πιο προσφατα)....θα μου πεις....δυσκολο να βγει κατι τόσο πρωτότυπο....και ισως να εχεις και δίκιο....

Πάμε πιο συγκεκριμένα τώρα:

Η γυναικεία φωνή ήταν πολύ μονοτονη.....λες και τραγουδουσε απο αγγαρεία.....σα να βαριόταν......δεν μου έδωσε ούτε για μισο δευτερολεπτο να καταλαβω ότι ενιωθε αυτά που έλεγε......με βάση τη θεματολογια του τραγουδιού..η κοπέλα που έκανε την μαλ***α και μετα τη συνειδητοποιησε πρέπει να είναι ράκος....όχι να βαριέται που ζει.....

Εσύ λογικά που ρίχνεις τις ρίμες στα κουπλέ.....η φωνή σου ταιριάζει με αυτό που θες να κανεις....λίγη δουλίτσα βέβαια την θες....αλλα είσαι σε καλό δρόμο.....

Τέλος...πολύ μεγάλη διαρκεια....με τον ίδιο ρυθμο...χωρις αλλαγές χωρις τπτ.....απο τα 3μιση λεπτά και μετά αρχίζει και κουράζει.......

Αυτά...τα λέω τελειως καλοπροαίρετα τα σχόλια χωρίς να θέλω να σε προσβάλω....

Αποσυνδεδεμένος gkou

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Γυναίκα
  • https://myspace.com/gkou
    • Προφίλ
    • my songs and my covers
Απ: ΖΩΗ ΜΟΥ ΕΣΥ-Dj-siento
« Απάντηση #2 στις: 13/05/09, 15:08 »
Μου άρεσε πολύ σαν μελωδία και σαν στίχος επίσης!Καλώς μας ήρθες και καλή αναμονή εδώ, η ποιότητά σου, για μένα, δεδομένη!Η φωνή της κοπέλας ήταν λίγο ιδιαίτερη..