Κατ' αρχήν σας ευχαριστώ για τον κόπο που κάνατε να μου απαντήσετε
για ένα θέμα, που επάνω του έπεσαν τα φώτα της δημοσιότητας, από κάποιες παράξενες συμπεριφορές.....
Εάν υπήρχε η δυνατότητα ο κάθε καταχωρητής να επέλεγε αν θέλει να βαθμολογηθεί ή όχι, θα ήμουν από τους πρώτους που θα επέλεγα το ΟΧΙ, για να αποφευχθούν τέτοιες καταστάσεις, και το λέω παρ' ότι φαίνεται πως είμαι ιδιαίτερα ευνοημένος από την βαθμολόγηση.....
Φυσικά και δεν πρέπει να είναι απόλυτο κριτήριο η παράθεση αστεριών...άλλωστε τα σχόλια που είναι ΕΠΩΝΥΜΑ
καταξιώνουν, βελτιώνουν, ή απορρίπτουν ένα ποίημα σε μεγάλο βαθμό..
Επίσης και στο θέμα της αναγνωσιμότητας-που νομίζω είναι κι αυτό ένα είδος κριτηρίου,- θα πρέπει να διορθωθεί κάτι.Κάθε φορά που μπαίνω σε δικό μου ποίημα για να διαβάσω ένα σχόλιο , ή να διορθώσω κάτι, να μην εγγράφετε ως αναγνωσιμότητα.Γιατί έτσι ο καθένας μπαίνει άπειρες φορές στο δικό του και εμφανίζετε πλαστή αναγνωσιμότητα...
Επειδή είμαι μερικών μηνών μέλος αυτού του αξιόλογου forum, θα πρέπει και οι παλαιότεροι να πάρουν θέση σε κάποια θέματα , έτσι ώστε μέσα από το διάλογο να καταξιωθεί ακόμα περισσότερο ως προς την σοβαρή δουλειά που έχει προσανατολιστεί να κάνει....
Ευχαριστώ για την απάντησή σας , και ελπίζω να τα ξαναπούμε!!!!!!!!