Λοιπόν ένα μικρό review για χθές.
Αρχικά σχετικά με τον χώρο:Oμολογώ ότι εντυπωσιάστηκα,περίμενα κάτι σε φάση gagarin ή παλιό fuzz.Aντίθετα συνάντησα έναν ευρύχωρο,ψηλοτάβανο χώρο με αρκετά μεγάλη σκηνή και παρά τις φήμες που κυκλοφορούσαν πολύ καλή ακουστική.Μόνο αρνητικό ο άθλιος κλιματισμός που νοέμβρη μήνα με έκανε να νομίζω ότι είμαι ιούλιο στο ΑΝ.Ευτυχώς είχε χώρο για τα μπουφάν(με 2 ευρώ βέβαια),γτ αλλιώς θα έπαιζε τρελό πρόβλημα.
Support έπαιζαν οι transitional αρκετά ενδιαφέρουσα μπάντα,μόνο που τα samples οι λούπες κάποια στιγμή με κούρασαν.Δηλαδή νταξ δεν παίζαν κάτι τόσο εξεζητημένο στα κρουστά για να μην έχουν ντράμερ.Παρολαυτά το μπάσο που σου τρύπαγε το μυαλό και γενικά το όλο κλίμα των τραγουδιών τους διαμόρφωσαν ιδανικά το έδαφος για τους πρωταγωνιστές της βραδιάς
Από χθές διαβάζω στα fora για τρελή ξενέρα σχετικά με το setlist.Πράγματι οι isis επικεντρώθηκαν κυρίως στον τελευταίο αριστουργηματικό τους δίσκο(κάτι που ήταν γνωστό άλλωστε) μην παίζοντας αρκετά """"""hits"""""".Παρόλαυτά η όλη πορεία του συγκροτήματος και η ποιότητα των δίσκων του δεν σε αφήνει να γίνεις επιλεκτικός.Δεν έχουν ούτε ένα μέτριο τραγούδι οπότε ότι παίξουν είναι καλοδεχούμενο.
Γενικά οι στιγμές που έζησα χτες συγκρίνονται άνετα μέσα μου με waters και sabbath.ΆΞΟΓΟΙ και οι 5 τεχνικά(ο Aaron μπορεί να σε φτιάξει απλώς με τις κινήσεις του,ενώ ο harris είναι σίγουρα από τους σημαντικότερους ντράμμερ του καιρού μας),ο ήχος από κει που καθόμουν κρύσταλλο και η εκτέλεση των τραγουδιών σε έκανε να αναρωτιέσαι αν πέρασε μία ώρα και ένα τέταρτο(όσο έπαιξαν δηλαδή) ή κανα δεκάλεπτο.Χαρακτηριστικό της μυσταγωγιάς και του υπνωτισμού που σε έβαζε η μπαντάρα από την καλιφόρνια είναι ότι δεν ακούστηκαν τα γραφικά "we want more","isis,isis" κλπ πριν το encore.Aπλά καθόσουν και απολάμβανες.Πραγματικά αν για τελευταίο τραγούδι είχαν επιλέξει κάποιο από τα "the beginning and the end" ή "so did we" σίγουρα θα μίλαγα για την συναυλία της ζωής μου.Ας είναι,ελπίζω να έρθουν ξάνα πολύ σύντομα για να ξανανιώσω τέτοιου είδους εμπειρία.
Υ.Γ.Καλό,χρυσό το fuzz αλλά χωρίς αυτοκίνητο δεν παλεύεται το ταξί.
Υ.Γ.2 Εννοείται sold out