Αποστολέας Θέμα: «Ξοδεμένες αντοχές»  (Αναγνώστηκε 6577 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος gkou

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Γυναίκα
  • https://myspace.com/gkou
    • Προφίλ
    • my songs and my covers
Απ: «Ξοδεμένες αντοχές»
« Απάντηση #25 στις: 14/05/10, 09:07 »
Αυτοί οι στίχοι μελοποιήθηκαν από τον Ιούλιο Διακογιάννη και μπορείτε να ακούσετε το κομμάτι στην προσωπική του σελίδα, στο:
http://www.myspace.com/juliosd

Αποσυνδεδεμένος happydreamer

• Θαμώνας
  • Φύλο: Άντρας
  • Ω, εποχή, μου θυμίζεις τον Καίσαρα..
    • Προφίλ
    • FRAGILE DREAMS
« Απάντηση #26 στις: 14/05/10, 16:36 »
Γιωργία σ'ευχαριστώ που το ξανάφερες μπροστά και μου έδωσες την ευκαιρία να το διαβάσω.Είναι τρελό που το έκανες τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή,γιατί ακριβώς αυτά τα λόγια θα μπορούσε να τα λέει κάποια σε μένα.Κυριολεκτικά είναι σαν να απευθύνονται σε μένα οι στίχοι σου.Έμεινα άναυδος και ίσως ισχύει τελικά αυτό που μου 'χες πει μια μέρα στο chat.. ;)
Το τραγούδι δεν το άκουσα ακόμα αλλά σκοπεύω..
Είμαι ελεύθερος και άνθρωπος μόνο στο βαθμό που αναγνωρίζω την ελευθερία και την ανθρώπινη υπόσταση αυτών που βρίσκονται γύρω μου.

Αποσυνδεδεμένος Dimitris 1395

• Περαστικός
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: 14/05/10, 21:09 »
Νόμιζα αν και δεν ήθελα να το πιστεψω οτι δεν γινόταν να γραφτούν πιο ποιητικοί στίχοι από τους προηγούμενους. Αλλά διαψεύστικα κατηγορηματικά. Χίλια μπράβο και πλέον δεν ξέρω αν έχεις ταβάνι σ'αυτά που γράφεις.Επίσης ωραία ειναι καη η μουσική επένδυση των στιχων.Θα τελειώσω με κάτι συνηθησμένο: Keep up the good work!!!!
ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Η ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΜΟΥ ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΟΥ

Αποσυνδεδεμένος blackmorefan

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Will you take a ride on the wild side?
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: 14/05/10, 22:00 »
Τ να πω ρε συ Γιωργια δλδ ισχυει απολυτα αυτο που λεει ο φιλαρακος μου ο Τζιμης
Νόμιζα αν και δεν ήθελα να το πιστεψω οτι δεν γινόταν να γραφτούν πιο ποιητικοί στίχοι από τους προηγούμενους. Αλλά διαψεύστικα κατηγορηματικά. Χίλια μπράβο και πλέον δεν ξέρω αν έχεις ταβάνι σ'αυτά που γράφεις.Επίσης ωραία ειναι καη η μουσική επένδυση των στιχων.Θα τελειώσω με κάτι συνηθησμένο: Keep up the good work!!!!
Ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ μπραβο σε σενα για τους καταπληκτικους (τι πρωτοτυπο  ;D ;D ;D ) στιχους κ ενα επισης ΤΕΡΑΣΤΙΟ μπραβο στον Ιουλιο Διακογγιανη για τν μουσικη που εβγαλε μια ροκια κ μια επανασταση που ελαχιστα κομματια το εχουν καταφερει

CONGRATULATIONS lil gkou ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Let the darkness surround you, release all the madness within...the game that we play is the Black Masquerade

Αποσυνδεδεμένος gkou

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Γυναίκα
  • https://myspace.com/gkou
    • Προφίλ
    • my songs and my covers
« Απάντηση #29 στις: 15/05/10, 13:29 »
Παιδιά, σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ, και για την ακρόαση του κομματιού! :)