Ναι μεν,αλλά.
Γενικά υπήρχε τρελή προσμονή για το live ,δικαιολογημένα κατά τη γνώμη μου,αν σκεφτούμε ότι είχαν να έρθουν από το 04 ενώ πέρσυ έβγαλαν και απίστευτη δισκάρα.
Εξού λοιπόν και τα απανωτά sold out.
Στα του live απλά απέδειξαν γιατί είναι μία από τις καλύτερες μπάντες παγκοσμίως.Setlist oνειρικό,circle pits,dance pits,wall of death και ότι άλλο τραβάει η ψυχή σου από κάτω.
Δυστηχώς όλα αυτά για μένα μετριάζονται από τον χώρο.Όχι ότι δεν ήξερα τι έπαιζε με την συγκεκριμένη περίπτωση.Απλώς είχα μια μικρή ελπίδα μήπως αλλάξει κάτι.
Φευ.Ο ήχος πιθανότατα ήταν ο χειρότερος που έχω συναντήσει ποτέ σε συναυλία ενώ ο εξαερισμός ήταν ανύπαρκτος σε βαθμό εξοργιστικό ακόμα και για καπνιστή.Τουλάχιστον άνοιξαν τις πόρτες λίγο πριν αρχίσει για na μπούνε αυτοί που δεν είχαν εισητήριο,αν και απ'ότι άκουσα χτυπήθηκε άγρια ένα παλικάρι πρώτα από τους σεκιουριτάδες.
Εν κατακλείδι έρχεται στην ελλάδα μια μπάντα από τις πιο φημισμένες ανα τον κόσμο για τα live της,συμπαθής σε όλους από μέταλλους και χιπχοπάδες μέχρι εντεχνοπερίεργους και ρέιβερες και την βάζουν να παίξει σε μια π**αριά που εκ των προτέρων γνωρίζεις ότι επιτυχημένο live δεν πρόκειται να γίνει ποτέ εκεί.Και ζητάς και 43 ευρώ.
Στην θεσσαλονίκη πίστευα ότι θα ήταν καλύτερα τα πράγματα,αλλά όπως διαβάζω ηχητικά ήταν στα ίδια στάνταρς με εδώ.
Είναι θεούληδες πάνω πάντως,δεν μπορώ να πω:http://www.youtube.com/watch?v=4egEy2n-GDE&feature=player_embedded