Η γνωμη μου ειναι οτι το κουραζετε πολυ.
Επισης δε συμφωνω με την εποψη του draned περι ταμπελων,εχουμε χασει το μπουσουλα με τις εκατονταδες ταμπελες.Να σας πω ενδεικτικα,ειμαι 22 και ακουω απο τα 7 που ξεκινησα κιθαρα κιολας,μεγαλωσα με ατοφιο heavy metal,thrash,death,grind,doom,aor και παει λεγοντας.Κλασσικο 80's και λιγο απο 90.Απο την εποχη του grunge και μετα τιποτα δεν ειναι ιδιο,νεα κυματα νεες τασεις που προσωπικα με αφηνουν αδιαφορο.Σιχαινομαι μπαντες τυπου slipknot(κι ας μαμαει ο seven)korn,limp bizkit,SOAD,chimaira,gojira,lamb of god κλπ κλπ.
Μας τα χουν πριξει με αυτο το drop tuning και τις φλωρικες παραγωγες,που χωρις αυτα και το gain στο τερμα δε μπορουν να βγαλουν ενα killer riff.Αλλα βεβαια,τι περιμενεις απο πιτσιρικια που δεν εχουν "μελετησει"καθολου old school.
Θα αγορασω το νεο αλμπουμ μιας μπαντας που παιζει εδω και 20-30 χρονια αλλα δεν ασχολουμαι με νεες μπαντες,καθολου.
Και τελος,αν και η λεξη "ντροπη" ειναι καπως βαρια,τη βρισκω σωστη.Δε στεκει να ακουει καποιος slipknot και να λεει ειμαι μεταλας χωρις να εχει ακουσει η να εχει ασχοληθει με priest,maiden,metallica,venom κλπ κλπ.
Αυτη ειναι η αποψη μου.
Press ENTER to look up in Wiktionary or CTRL+ENTER to look up in Wikipedia