ευχαριστω πολυ για την γρηγορη (παρα το περασμενο της ωρας) απαντηση

γενικα το θεμα κιθαρα για εμενα παιζει εδω και 4 χρονια απο το λυκειο ακομα,αλλα απο τοτε δυστυχως δεν ειχα τον χρονο λογω σχολειου γονεων και του διαβασματος για να αφιερωσω χρονο σε κατι τετοιο
φοιτητης πλεον και επηρεασμενος απο τα παιδια που εχω γνωρισει απο περσι κιολας,ολοι ηδη ξερουν και πεζουν κιαθαρα,βιολι,πιανο κλπ και οσο ναναι...αναθερμανθηκε το θεμα μεσα μου

την κιθαρα θελω να την αγορασω σαν δωρο στον εαυτο μου κατα τον μαρτιο, οποτε και ελπιζω να εχω τα χρηματα (φοιτητης γαρ )

οπως το ειχα φτιαξει στο μυαλο μου (φυσικα χωρις να ξερω αν κατι τετοιο μπορει να ειναι εφικτο) σκεφτηκα για αρχη να παρω μια κιθαρα που να ειναι κατα το δυνατοτερο κοντα στα ακουσματα μου , να μαθω τα βασικα (συυγχορδιες κλπ κλπ) τελος παντων να αποκτησω μια Χ επαφη με το οργανο , και αφου εν τελει καταφερω να μαθω καποια (εστω τμηματικα) κομματια και αποκτησω τον"αερα" τοτε σαν επομενο βημα ελεγα να ασχοληθω με παραμορφωσεις και τα λοιπα εφε
εξαλλου για κατι τετοιο αν δεν κανω λαθος υπαρχουν πολλα δωρεαν προγραμματα ελευθερα προς κατεβασμα στο διαδυκτυο , τα οποια πιστευω ( ? ) βοηθανε για να ερθω σαν πρωτη επαφη με τις παραμορφωσεις και τα εφε
και αφου μαθω και συνιθισω σε αυτες,τοτε να αγοραζα και εναν ενισχυτη περισσοτερο "ειδικο" για κατι τετοιο
εν ολιγοις σκεφτομουν για μια unisex κιθαρα η οποια στο τελος μαζι με την εξελιξη μου θα με ακολουθουσε και αυτη "στολιζοντας" την καταλληλως

οσο για τα χρηματα χμ... με γερη οικονομια εξαλλου για καλο θα πανε

) θα ελεγα γυρω στα 300 για το πακετο ομως ...
ενω για το ποσο ζεστα το εχω , δυστυχως οσο ζεστα και αν τοχω αν δεν εχεις χρονο δεν μπορεις να κανεις και πολλα
σαββατοκυριακα κυριως και καμια παρασκευη ...
ελπιζω να εγινα κατανοητος και να βοηθησα