Κοίτα, υπάρχει ένα πλήθος καπνιστών, που είναι κομπλεξικοί (κι όσο για τους μαγαζάτορες και τον εξαερισμό, δε φαντάζεσαι πόσο καταλαβαίνω τι λες). Υπάρχει κι ένα πλήθος γιατρών που είναι κομπλεξικοί και και και... Το θέμα όμως είναι πως επειδή υπάρχουν αυτοί οι κομπλεξικοί, δεν τους βάζουμε στο ίδιο τσουβάλι με τους υπόλοιπους. Μου 'χει τύχει να 'μαι σε μπαρ και καπνιστής, χωρίς καν να ρωτήσει αν καπνίζω, πήρε το τασάκι μακρυά μου. Σίγουρα έχουμε τα τυχερά μας, έχουμε και τις ατυχίες μας. Βάσει πείρας όμως, είναι λάθος να κρίνουμε

Σ' άλλον έχει τύχει να κερδίσει στο τζόκερ κι άλλος εργάζεται σε ορυχείο. Ποια η πείρα του ενός και ποια η πείρα του άλλου; Και γιατί του ενός η πείρα να έχει πιο μεγάλο βάρος απ' του άλλου; Έχω δει αντικαπνιστή σε στάση, να σηκώνεται απ' τη θέση, όταν κάθεται δίπλα του ένας, που είδε ότι πιο πριν είχε πάρει καπνό απ' το περίπτερο, χωρίς καν να είχε σκοπό να καπνίσει. Επειδή είδα αυτό, δε σημαίνει ότι απόλυτα πάντα έτσι είναι.
[spam]απ' όσο είδα στο topic με τα wallpaper, χρησιμοποιούμε τα ίδια μουσικά προγράμματα

. Αν κι εσύ, είσαι μερικές εκδόσεις πιο εξελιγμένος από 'μένα.[/spam]