Εγώ θα σου προτεινα, σύμφωνα με την πείρα μου σαν δάσκαλος, να δουλέψεις λίγο τις μπαρέ συγχορδίες. Λέγοντας μπαρέ συγχορδίες, δεν εννοώ τα power chords αλλά ολόκληρο το ακκόρντο ( ματζόρε, μινόρε, 7, sus ) τέτοια πράγματα, που μάλλον δεν έχεις ασχοληθεί καθόλου.
Μην περιμένεις στα δύο χρόνια που παίζεις να γίνεις σολίστας...είναι φύση αδύνατο.
Επίσης, ποιός είναι αυτός ο δάσκαλος που λέει σε μαθητή του οτί δεν θα γίνει ποτέ καλός.?
όλοι μπορούν να γίνουν καλοί οργανοπαίχτες αρκεί να μελετήσουν....(ένας δάσκαλος όσο καλός και να είναι δεν μπορεί να καταφέρει τίποτα παραπάνω από το να σου δώσει να κατανοήσεις κάποια πράγματα πάνω στο όργανο - τα υπόλοιπα είναι θέμα μελέτης) και όταν λέω θέμα μελέτης, δεν εννοώ το " α, εντάξει διάβασα και στις 5 έχω μάθημα", αλλά την καθημερινή μελέτη με σύστημα.
Πές λοιπόν στο δάσκαλό σου, να σου δείξει έναν τρόπο συστηματικής μελέτης...( ζέσταμα, ασκήσεις δαχτυλοθεσίας, ασκήσεις συνοχής ακκόρντων, ασκήσεις με κλίμακες ).
Ταχύτητες και άλλες τέτοιες @@, μη σε απασχολούν ακόμα, δεν είναι η ώρα τους...θα έρθουν μόνα τους με την εξάσκηση....
Όλα τα μελετάμε αργά (το 60 είναι ένα πολύ καλό time για μελέτη)....όσο κι αν το βαριέσαι.....Άλλωστε κανένας δεν έτρεξε από την μέρα που γεννήθηκε...πρώτα περπατησε
Αυτά....!!!