Συγγνώμη για τις παραπάνω λέξεις που θα χρησιμοποιήσω, αλλά ίσως αυτό να είναι και ένα από τα τελευταία μου μηνύματα εδώ στο forum. Ασχολήθηκα με το κιθάρα από το 2005 περίπου και για 1-2 χρόνια ήμουν απλός επισκέπτης. Από το 2007 και μετά άρχισα να είμαι πλέον πιο ενεργός και το αποτέλεσμα ήταν να χτυπήσω εκατομμύρια φορές τα πλήκτρα του πληκτρολογίου μου , συμμετέχοντας σε πολλές συζητήσεις, ως επί το πλείστον στο Άνθρωπος και Ζωή.
Αν θα έπρεπε να χαρακτηρίσω με μερικές λέξεις αυτές θα ήταν "Μιά μεγάλη παρέα" και "Εξάρτηση". Μεγάλη παρέα γιατί "μίλησα" και γνώρισα εδώ μέσα πάρα πολλούς ενδιαφέροντες ανθρώπους, αγάπησα και μίσησα και είμαι ευτυχισμένος τελικά για τη γνωριμία.
Εξάρτηση, γιατί παρ' όλο που πολλές φορές ένοιωσα την ανάγκη να την κάνω, εν τούτοις κάποιος φίλος, κάποιο θέμα, με γύρναγαν πάλι εδώ. Γιατί ακόμα κι όταν απείχα από τις συζητήσεις , έμπαινα και έριχνα μια ματιά σαν ηδονοβλεψίας , ή σαν κάποιος που ήθελε τη "δόση" του.
Δεν δηλώνω ούτε θυμωμένος, ούτε πικραμένος. Απλά κουράστηκα από τα ίδια και τα ίδια...Συζητήσεις που είχανε κάποιο συγκεκριμένο θέμα , καταλήγανε πάντα σε άσχετες αντιπαραθέσεις φιλοσοφίας, ή σε πολιτικές αναλύσεις ιδεολογιών και πρακτικών. Η στήλη με τους στίχους , έγινε στήλη ποιητών. Καλών και της κακιάς ώρας...Άνθρωποι που σε "ξέρανε" και είχες μιλήσει μαζί τους δεκάδες φορές, ξαφνικά όταν κάτι δεν τους άρεσε περνάγαν στην ειρωνία και στις προσβολές. Πολλά τα άσχημα και ας μην χαλάσουμε τώρα στο τέλος τις καρδιές μας με άλλα...Περισσότερα όμως τα ωραία και αυτά ας μείνουν τελικά...
Επίσης θέλω να ζητήσω και μιά συγγνώμη γιατί κατά κάποιο τρόπο εκμεταλλεύτηκα και τη φιλοξενία, προσπαθώντας να προωθήσω τη μουσική μου, είτε της μπάντας που είχα μεταξύ 2005-2008 , είτε της προσωπικής. Ίσως να είναι και θεμιτό , αλλά εμένα προσωπικά η λέξη προώθηση και δημόσιες σχέσεις, πάντα μου δημιουργούσαν κάποια ενοχή. Δεν ξέρω γιατί , θα το συζητήσω με την ψυχαναλύτριά μου

.
Αυτά λοιπόν από τον Macmisias (Κατά κόσμον Μάκη (Σεραφείμ) Μήσια) , έναν άνθρωπο 40 πλέον ετών, με ένα μωρό 6 μηνών , παντρεμένο , Δημόσιο Υπάλληλο στη πιο out υπηρεσία του 2010 , ταυτόχρονα μουσικό, στιχουργό, τραγουδιστή, απαίσιο κιθαρίστα , Αιγόκερω με ωροσκόπο Υδροχόο ( να πως προκύπτουν αυτοί οι αλλοπρόσαλλοι συνδυασμοί, Δημόσιος Υπάλληλος και ρόκερ ταυτόχρονα...

) γυαλάκια , καραφλομαλλιά και με την απαραίτητη μπακίτσα των 40 ετών. Σας χαιρετώ όλους με πολύ αγάπη κι αν είπαμε και καμμιά κουβέντα παραπάνω δε βαριέσαι, ψωμί κι αλάτι...
Υ.Γ 1 Επειδή συμμετείχα πάρα πολύ στο θέμα "Πιστεύετε στο Θεό"; η γυναίκα μου που τα είχε πάρει ουκ ολίγες φορές στο κρανίο με το να με βλέπει στο κιθάρα να γράφω με τις ώρες και ειδικά σε αυτό το θέμα , μου έλεγε συνέχεια και κάπως ειρωνικά: "Τι έγινε τελικά, υπάρχει Θεός; Τον βρήκατε ; "
Ζωούλα μου όχι δεν τον βρήκαμε, αλλά ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ .Εύχομαι σε όλους να σας έχει καλά!!!
Υ.Γ 2 Το ότι δεν θα γράφω , δεν σημαίνει ότι δεν θα μπαίνω καμμιά φορά, "να σας βλέπω". Ίσως να μπω και στο πειρασμό να γράψω και τίποτα...Απλά ελπίζω να το κάνω μόνο όταν θα αξίζει για μένα το κόπο πραγματικά.
Θα μου λείψετε καθήκια!!!