πάρε ένα άλλο sadle μεταχειρισμένο μαζί με το εξάρτημα να κάνεις την δουλειά σου ,βάλε αγγελία θα υπάρχουν εκατοντάδες κινεζομισοπαρατημένα χαλασμένα floyd στην Ελλάδα (εσένα έχει την γωνία όποτε μάλλον δεν είναι από τα ακριβά) αν είσουν Χανιά θα σου έδινα ένα αλλά έχω σε άλλο χρώμα,
και ίσως άλλο ύψος (αν βρεις λίγο πιο ψηλό βάλτο σε μια από τις δυο κεντρικές θέσεις από τις 6 και αν είναι λίγο κοντό βάλτο στην λεπτή μι) και διαστάσεις.
αν δεν βρεις ρώτα και στο luthier.gr κάποιος θα έχει να σου δώσει ή σε μαγαζί αν και δεν γνωρίζω τιμές .φυσικά δοκίμασε και ότι σου είπαν τα παιδιά.
νομίζω το OFR από την μάνα του εχει 12" radius (10" με τα shim), και αυτο επιτυγχάνεται με 3 ζευγάρια saddles με διαφορετικό ύψος στο κάθε ζευγάρι. Αν τα υπόλοιπα saddles έχουν σωστό ύψος, τότε δεν μπορεί να τους αλλάξει θέση. Αν δεν βρεί αυτό που πρέπει και βρεί ψηλότερο, τότε με γυαλόχαρτο μπορεί να του φάει την βάση, το έχω κάνει πολλές φορες, μισή ώρα δουλιά. Αν βρει χαμηλότερο, τότε απλά βάζει και ένα shim, ίσως λάμα απο ξυραφάκι.
Απο ανταλλακτικά στο κέντρο ο Καγμάκης και ο Νάκας ότι έχουν, διαφορετικά online. Α........
φίλε, δεν πετάγεσαι και στον Μίμη στον Χολαργό, μπας και έχει και σου το φτιάξει στο φτερό?
http://www.manmadeguitars.com/ .....^^ δεν δουλεύει το σάιτ του.... ελπίζω να είναι καλά, θα πάω απο βδομάδα να δω τι κάνει, αν είναι ακόμα εκεί, κτλ...
η στο woodstock studios στην μεσογείων στον Ντίνο??