Κάνε μερικές δοκιμές. Παίζει ρόλο και το χαρτί που θα τυπώσεις.
Εγώ είχα μεταφέρει κάποια σε κουτιά για πετάλια αλουμινένια και μου βγήκε η ψυχή να τα αφαιρέσω μετά...
(σ.σ. Να λείπει η γυναίκα από το σπίτι, γιατί άμα σε δει με το σίδερο, θα κονομήσεις και το σιδέρωμα της εβδομάδας στην καλύτερη)
λολ... είχα πάρει ειδικό χαρτί για αυτην την δουλιά : forever multi-trans. Οι οδηγίες έλεγαν 100 Βαθμούς επί 30 secs, και στο βίντεο το έκαναν με ένα πράμα σαν πρέσσα....
έχει 2 φύλα, ένα χοντρό το πίσω μέρος όπου σιδερώνουμε, και το μπροστά το οποίο κάθεται πάνω στην επιφάνεια μας, το οποιο είναι ένα πολύ λεπτό φιλμάκι. Θεωρητικά σε κάποια φάση θα "λειώσει" το φιλμάκι και θα κολήσει στην επιφάνεια, αλλά το μόνο που κατάφερα ήταν μεταφορά μελάνης μόνο απο την κάτω πλευρα του φίλμ, στην καλύτερη, χωρίς όμως να αποσπάται όλο το φιλμ και να κολάει στην επιφάνεια..Το αποτέλεσμα, υπο συνθήκες φαινόταν μεν, αλλά γενικά ήταν φτωχό.
Και ναι, όπως λες και εσύ, αν γίνει μεταφορά τότε δεν φεύγει με ΤΙΠΟΤΕ!!! νομίζω οτι αν δούλευε θα ήταν τέλεια εναλλακτική έναντι του waterslide.