Καλησπερα φιλοι. Η ακουστικη μου κιθαρα τασταρει στο 8ο ταστο συγκεκριμενα. Τι μπορει να φταιει?? Δεν χαμηλωνω το action κατω απο τα 3mm αναμεσα μπασας μι και 12ου ταστου γιατι η πριμα μι στο 8ο πολυ απλα μετα δεν θα ακουγεται. Θα εχω Σι - Περιεργος ηχος απ τον αδη - Ντο# - Ρε κλπ. Ρυθμιζεται αυτο το πραγμα? Ευχαριστω☺
3mm είναι αστρονομικό νούμερο. Ψάξε για την μέθοδο του fret rocker, και προσπάθησε να δείς/αποδείξεις οτι το προηγούμενο και το επόμενο τάστο είναι ψηλότερα απο το 8ο. Αν απο αυτην την διαδικσια προκύψει οτι όντως ισχύει, τότε η μόνη λύση είναι να αλλάξεις το τάστο.
Προσωπικά θα έκανα και ένα πείραμα να το σηκώσω (είτε προσθέτοντας καλάι στην κορυφή - ΟΧΙ ΜΟΛΥΒΔΟΥ, είτε απλά σηκώνοντάς το απο την βάση του), κοιτώντας όμως να μην γίνει κάποια ζημιά.