Ωραίο τόπικ! Λοιπόν, εγώ του κυρίου του έχω μια ιδιαίτερη αδυναμία... Πιστεύω πως είναι από τους λίγους καλλιτέχνες που μπορεί να εκφράσει τη μουσική τόσο καλά με τη φωνή του και να κάνει πράγματα που δεν φτάνονται εύκολα... Εγώ τον λάτρεψα πριν καν τον δω. Από την πρώτη στγμή εντυπωσιάστηκα με τον τρόπο που τραγουδούσε και από τα κολπάκια που έκανε με τη φωνή του... Μετά που τον είδα, κόλλησα τελείως (είναι κ ΘΕΟΣ!

) Και να πω την αλήθεια, τους δίσκους των maiden που τραγουδάνε οι άλλοι 2 δεν τους έχω δώσει σημασία. Έχει ταυτιστεί απόλυτα με το συγκρότημα κ του έχει δώσει ένα πάρα πολύ δυνατό χαρακτήρα. Όπως επίσης δεν μπόρεσε να ξεφύγει και από τη σκιά των maiden γτ η σόλο καριέρα του δεν είχε κ τη μεγαλύτερη επιτυχία (π.χ. skunkworks) γτ ο κόσμος τον είχε συνδέσει μόνο με μέταλ κ maiden. Και αυτό είναι πιστεύω... Αυτό τον εκφράζει κ αυτό μπορεί να εκφράσει...
Όσον αφορά το χαρακτήρα του είναι λίγο ψωνάρα (βλ. scream for me...

) πάντως πρέπει να παραδεχτώ πως για όλα αυτά που κάνει το ψώνιο του είναι απειροελάχιστο. Άλλοι στη θέση του κ εγώ δεν ξέρω πως θα φερότανε. Αυτός αντίθετα δείχνει να μην υπολογίζει κ τόσο τον εαυτό του και κάνει συνέχεια αστεία κ γίνεται ρεζίλι χωρίς να ανησυχεί μήπως χαλάσει το Image του...
Είναι από τους λίγους τραγουδιστές που αξίζουν + πάρα πολύ καλός στιχουργός με δυνατή παρουσία...
Αυτά!