Ρε παιδια το poser rock δεν ηταν μονο θεμα συγκροτηματων ... Ηταν κυριως κατι που δημιουργησε η μοδα τηε εποχης για μαλια με περμαναντ και βαψιμο , κολαν με στρας και καμπαρντινες και φουλαρια κτλ. Σημερα , αλλη ειναι η μοδα και ετσι "φαινονται" λιγοτερο poser ... Οποτε poser ειναι κατι πολυ σχετικο ...
Θα μορουσες να βαλεις μεσα ολους οσους κανουν κατι στην σκηνη (ή εκτος σκηνης) για να "δειξουν" κατι , να "ποζαρουν" με λιγα λογια ... Απο τους Bon Jovi μεχρι τους Cradle of filth ...
Μην το συνδεεται με "φλωρικα" ή μη συγκροτηματα ... Ετσι κι αλλιως αυτα ειναι ολα θεμα γουστου του καθενος ... Εγω λατρευω πολλα συγκροτηματα της εποχης εκεινης (και ειχαν ολα φοβερους μουσικους) ... Βon Jovi , WASP , G'N'R , Ozzy , Europe , Def Leppard , Cinderella ... Εξαλλου μην ξεχνατε συγκροτηματα κολοσσους που περασαν απο αυτη την μοδα (εμφανισιακα μιλαω) κι αυτοι ... Iron Maiden (κολαν κι αγιος ο θεος) , Judas Priest (δερματινα κολαν κι αγιος ο θεος !!) ...
Ολα ειναι show business σε αυτο τον χωρο παιδια (περα απο την ποιοτητα της μουσικης) ... Οποτε μην απορριπτετε ειδη μουσικης (οχι εσεις , γενικα μιλαω) μονο και μονο , επειδη καποιο εντυπο (ή οποιοσδηποτε) τους κατεταξε καπως ...
Εγω ας πουμε γουσταρω τρελα απο Blues και country μεχρι oλιγον τι απο Black ... Κυριως μου αρεσει το Hard Rock & Heavy Metal αλλα δεν καθομαι να κολαω με το ποιος ειναι ή οχι ποζερας ή μεταλας κοκ ... Ειναι ηλιθιο ...