Παιδιά, εγώ drummer είμαι αλλά μου αρέσει πολύ το παρεάκι σας και είπα να γραφτώ και γω, για να μπορέσω να σας μεταφέρω ένα μαντάτο δυσάρεστο που οι περισσότεροι θα το έχετε μάθει ή διαπιστώσει ήδη.
Τα μεγαλύτερα sites με ταμπλατούρες στην Αμέρική (mxtabs, taborama, powertab κ.α.) έχουν αρχίσει και κατεβάζουν ρολά, βάζουν λουκέτο, κλείνουν ρε παιδί μου!

Γιατί η εκεί ΑΕΠΙ έχει βαλθεί να τρελάνει κόσμο!
Τους λεέι με λίγα λόγια ότι "τα τραγούδια που έχετε δώσει σε κοινή θέα ΔΩΡΕΑΝ, δεν είναι δικά σας, τα έχετε κλέψει από τους δημιουργούς και πρέπει να τους πληρώσετε!".
Και τρελένεται το αμερικανάκι που καθόταν ώρες, μέρες ολόκληρες με τη κιθάρα παραμάσχαλα και με τα ακουστικά στα αυτιά να βγάλει το σολάκι του Kirk στο Master of Puppets!

"Τι λες ρε μάγκα που είναι δικό τους! Εγώ το έφτιαξα έτσι όπως το γουστάρω να το παίζω και θέλω να δει ο κόσμος χωρίς να πάρω φράγκο, δικαίωμα μου δεν είναι?!? Σε λίγο θα μας πουν να μη παίζουμε όταν γουστάρουμε κομμάτια άλλων, ή ακόμα και να σφυρίζουμε μία μελωδία!"
Μην εκπλαγείτε αν σε λίγο καιρό η δική μας ΑΕΠΙ το πάρει είδηση και αρχίσει τα jammαρίσματα...

Αλλά δε θα τους περάσει ρε! Ο κόσμος και ειδικά τα παιδιά που θέλουν να μάθουν μουσική χρειάζονται τέτοια sites (εγώ τα λέω e-ωδεία).
Εγώ είμαι 30 χρονών, είχα το απωθημένο να μάθω drums, τα ξεκίνησα πρίν δυό χρόνια μόνος μου, αγόρασα βιβλία, CD, DVD με μαθήματα και ταμπλατούρες, πήγα σε ωδείο, έκανα ιδιαίτερα και ΦΥΣΙΚΑ επισκεπτόμουν συστηματικά, sites, με κάθε λογής πληροφορία για τα drums και τη μουσική γενικότερα.
Μπορεί κάποιοι να μην έχουν την οικονομική δυνατότητα να κάνουν όλα αυτά που έκανα εγώ. Γιατί λοιπόν, γεροντοκόρη ΑΕΠΙ, να τους εμποδίσεις να ζήσουν ένα από τα όνειρα τους, στερώντας τους μιά "φτηνή" αλλά ουσιαστικότατη βοήθεια?!?