Πω πω !!! Παιδιά είχα αρκετό καιρό να μπώ στο Forum και έχω πάθει πλάκα !!! Τελικά στην Ελλάδα είμαστε όλοι κριτες των πάντων... Ρε σεις, τι μας νοιάζει τι παίζει το παλικάρι και πως το παίζει ? Αν είναι σολίστας ή τενεκές !! Προβλημά του είναι, απλά !!! Το εάν έχει 3,000 Euro να δώσει και εγω δεν τα έχω δεν σημαίνει πως θα τον ξευτιλήσουμε κιόλας!
Μάγκα, κάνε μια βόλτα στην αγορά και ΑΚΟΥ όλα τα όργανα που υπάρχουν σε αυτά τα χρήματα, οπου σου κάνει κλικ, σταμάτα, πιστεύω πως υπάρχουν κιθάρες που γράφουν το όνομά μας επάνω και μας περιμένουν

.
Εάν ρωτάς για την προσωπική μου γνώμη εγώ με τόσα χρήματα θα έκανα μια χειροποίητη κιθάρα στα δικά μου μέτρα (ταστιέρα μπράτσο μαγνήτες βάρος ξύλα όλα) γιατί με τόσα χρήματα μπορείς. όχι βέβαια από κάποιο Έλληνα κατασκευαστή αλλά από καταξιωμένους του εξωτερικού. Pagelli, Suhr, Mollineli, και το όνειρο της ζωής μου ..
Νικ Huber που όταν "παίξεις" τότε θα καταλάβεις τι εννοώ .... Καλές και οι Gibson και οι PRS αλλά πλέον ειναι factory shop, εργοστασιακά μοντέλα, οχι χειροποίητα, πληρώνεις χειροποίητη τιμή αλλά αγοράζεισ κιθάρα της σειράς...
Αυτα !! Sorry αν πρόσβαλα κάποιον άθελά μου...