ΠΙΛΟΤΤΑ ΠΙΛΟΤΤΑ ΠΙΛΟΤΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!
πιλοττα να κανονίσουμε...... kithara's.gr first: παιχνιδι πιλοττας, στο καφε σιτυ..... ειμαι σιγουρος οι ελλαδιτες δεν καταλαβαινουν Χριστο απο τα τελευται 2-3 μας μυνηματα.....
Σαπφω, απολογουμαι, αλλα η πιλοττα ειναι πιλοττα..... αμα θες, μπορεις να μαθεις και συ....
αλλα θα σε σνομπαρουμε και παλι...... οχι τιποτε αλλο, αλλα λες2 πως ο Τζιορτζης δεν ειναι ψωναρα...... ελεος. μου αρεσει παρα πολυ, αλλα ΕΙΝΑΙ ψωναρα, τι να καμουμεν..... (το τελικο ν τιμής ενεκεν)
Και βέβαια οι υπόλοιποι δεν καταλαβαίνουν... Και βέβαια θα σας ξαναπώ πως θα ανατριχιάσω σαν τη Ναστάζια... Άκου πιλόττα! Αν θέλετε να παίξετε, να πάτε στην καφετέρια του πανεπιστημίου, όπου μαζεύεται κάθε καρυδιάς καρύδι και παίζει όμορφα κι ωραία με τα υπόλοιπα φρούτα...

Και ποτέ δεν έχει χώρο για έναν φυσιολογικό άνθρωπο που θέλει να ξαποστάσει...καλή ώρα..
Τέσπα, ό,τι μάθει ο άνθρωπος καλό είναι, για αυτό, να σπάσει η πέτρα και να μου δείξετε... Αλλά υπό ένα όρο. Κυρίως προς το Βασίλη. Αν πάρω την άδεια,
εγώ θα μας πάρω την επόμενη φορά κάπου ΚΑΘΩΣΠΡΕΠΕΙ!
εσυ μπορεί να είσαι στις καλές σου αλλά εγω 10 περιμένω και μετα θα την στρώσουμε(την πιλόττα) 
Εσύ γιατί μιλάς;

Να κλείσεις το στόμα σου σε παρακαλώ και να μας αφήσεις εμάς να εξηγηθούμε;!