Χάσατε το μουσικό όργανό σας ή σας το έκλεψαν; Δηλώστε το εδώ!
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
"...Για ευχές μην το σκεφτείτε τα "περαστικά" να πείτε κι ο καινούριος χρόνος ίσως με γλιτώσει από το μίσος του ανοσοποιητικού μου ενάντια τού νευρικού μου...¨"
.... μεγαλη αποδειξη του ιδιαιτερου ταλεντου σου αυτη, οτι και το το παραμικρο καθημερινο και απλο πραγμα μπορεις ομορφα να μετατρεψεις σε καλλιτεχνημα. Ευγε...
Ε όχι πιά!!!αυτό πάει πολύ... :oκαι ο πυρετός σου φέρνει έμπνευση..έλεος !!
Τι να πω; Η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα!
Παράθεση από: pimami στις 31/12/05, 15:24" με γλιτώσει από το μίσος του ανοσοποιητικού μου ενάντια τού νευρικού μου...¨" Έλα μωρέ Δημοσθένη κι εσύ ,δε θα πεθάνεις με μόλις 38 πυρετό .
" με γλιτώσει από το μίσος του ανοσοποιητικού μου ενάντια τού νευρικού μου...¨"
Να σου πω την μινι ιατρικη μου συμβουλη...καλη η παρακεταμολη αλλα οταν ο πυρετος ανεβει στο 38 δεν τον ριχνει ευκολα... θελεις αλλα σκευασματα... να μην τα αναφερω και κατηγορηθω για διαφημιση... Τωρα επι του θεματος... μου αρεσε... νευρικο και ανοσοποιητικο μου εκαναν κλικ... περαστικα...
αγαπημένοι συνφορουμιστες εύχομαι σε όλους καλή χρονιά! εύχομαι για όλους υγεία! και ευχαριστώ για τις δικές σας ευχές!!! (οι οποίες φαίνεται να έπιασαν τόπο...) Παράθεση από: Maria_Adouaneta (Η sandunga γυρίζει στο Μεσαίωνα) στις 31/12/05, 15:30Ε όχι πιά!!!αυτό πάει πολύ... :oκαι ο πυρετός σου φέρνει έμπνευση..έλεος !!λογικό δεν είναι σενιορίτα?
Εξαρτάται Δημοσθένη μου .Πάνω από 41 πυρετό στα σίγουρα δεν έχεις έμπνευση .Παράκρουση έχεις ... < εσύ πάντως τη γλύτωσες τυχερένιε >
"...είναι μια μορφή παράκρουσης κι η έμπνευση..."