Συγγνώμη, αλλά, όπως είπα, σκοπός μου δεν είναι να δείξω ανωτερότητα. Κι εγώ ακόμα νέος και άπειρος είμαι, και σε αναζήτηση. Δεν απαξίωσα κανεναν (εκτώς απ'την εν λόγω μπάντα), απλά επιμένω ότι δεν πρέπει να κολλάμε μόνο στη ροκ μουσική σ'ένα μουσικό φορουμ που έχει, υποτίθεται ένα άλφα επίπεδο. Η ροκ είναι ένα μουσικό είδος σεβαστό προς εμέ, αλλά δεν είναι το μόνο, και ποτέ μα ποτέ δεν εννόησα ότι η ροκ είναι κατώτερη από άλλα είδη μουσικής με τα οποία ασχολούμαι αυτό το καιρό, αλλά όταν, σ'ένα φόρουμ σαν κι αυτό, το μόνο που βλέπεις είναι η ενασχόληση με τη ροκ και τη μέταλ (εκτώς του ότι είμαι διάφωνος με τη σκέψη του τύπου "τι μουσική ακούς" γιατί τελικά όλα μουσική είναι...) τότε, συγνώμη κιόλας, μπουχτίζεις (εγώ τουλάχιστον). Εγώ για να κάνω τον κόσμο να ξελαμπικάρει για λίγο, λοιπόν, του προτίνω νέα μουσικά ερεθίσματα, εύκολα στο άκουσμα, και αυτό προσπαθώ να το επιτύχω με την πρόκληση (παρόλα αυτά προσπαθόντας να μην απαξιώσω κανέναν). Μπορεί να είμαι εκκεντρικός, δεν ξέρω, αλλά πιστεύω πως είναι πιο σημαντικό να ακούμε μια μουσική για να δούμε τι θα ήθελε να πει ο καλλιτέχνης, και την επίδραση που έχει πάνω μας, και αν μας ταιριάζει να τη δεχτούμε, παρά να ακούμε μουσική επειδή ανήκει σε ένα συγκεκριμμένο είδος. Γιατί και στο είδος που προτιμάει κάποιος π.χ. πάντα θα υπάρχουν σκουπίδια. Αυτό είναι το μόνο που θέλω να πω με το "ξεκολλάτε", και γενικά με όλα αυτά.
Με σεβασμό πάντα...