Αγαπητέ parlats on the edge
Είναι η ξεκάθαρή μου μέρα ! Επι τέλους το θολό τοπίο, ξαστερώνει και μπορούμε να τα λέμε κυττώντας ο ένας τον άλλον κατάματα ! Αν το ύφος σου ήταν αυτό, απ την αρχή, δεν είχα παρά να σ ευχαριστούσα για τις επισημάνσεις σου στο είδος της γραφής μου (που σε βεβαιώνω πως κάθε άλλο παρά επι τούτου επιτηδευμένο είναι), πράγμα που από καρδιάς κάνω τώρα ! Κι ας μου επιτρέψεις να επαναλάβω ότι σκοπός μου δεν είναι η συλλογή εκθειαστικών κριτικών, παρά η προσφορά και –κυρίως- η επικοινωνία.
Φίλε μου, εκτιμώ την άποψή σου και προσδοκώ την εποικοδομητική σου κριτική !
Νάσαι καλά !
Τώρα αυτό τι ήταν; Ζητάς την επικοινωνία και με άλλους εκτός αυτών που τα έχετε βρει και θέλεις να αυξήσεις τον κύκλο των e-φίλων σου; Ωραία, καλά κάνεις, αλλά με ποιόν τρόπο προσπαθείς να το επιτύχεις; Με προκλήσεις;
Κι ένα, επαναλαμβανόμενο παράπονο προς όσους μέμφονται τα δυσνόητά μου, κατακρίνοντάς με για..."επιτήδευση" : Που βρίσκονται, άραγε ; Που είναι η όποια κριτική τους ; Η σιωπή τους καταρρίπτει κάθε επιχείρημά τους και όχι μόνο ! Κρίμα !
Οσο για τα σχόλιά μου...απευθύνονται σ όσους ζωγραφίζονται σ αυτά. Στους σιωπούντες σε καρτέρι !
'Οταν μας προ(σ)καλείς με αυτό τον τρόπο ευχαριστώ πολύ αλλά δε θα πάρω τίποτα. Ούτε θα προσπαθήσω ευγενικά (όπως έκαναν οι αγαπητοί parlats, freemind, pa...) να σου εξηγήσω γιατί δε μου αρέσει ο τρόπος που γράφεις και - κυρίως αυτό - ο (γεμάτος έπαρση και ειρωνία) τρόπος που απαντάς. Μα καλά, στα εξήντα σου ακόμα νομίζεις ότι ο κόσμος περιστρέφεται γύρω σου; Κάποιοι σε "γουστάρουν" πολύ και σου απαντούν και κάποιοι όχι. Τόσο απλό είναι. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Άλλωστε έχουμε και πραγματική ζωή με σοβαρότερα θέματα να μας απασχολούν ξέρεις. Κατά τα λοιπά.... Χαίρεται κύριε Σπήλιο και (όπως πάντα) οψόμεθα...
ΥΓ. Προς τους "φρουρούς της Αχαίας" (που τους βλέπω να έρχονται καλπάζοντας

) και για τα επερχόμενα μηνύματά τους, ως προκαταβολική απάντηση να πω και λίγο Αγγελάκα (για να μάθουν τι σημαίνει απλή ποίηση, λιτή με βαθύ όμως νόημα και όχι βαθυστόχαστη ποίηση με απλό όμως και λιτό νόημα) :
"...Σιγά μην κλάψω σιγά μη φοβηθώ
σιγά μην κλάψω σιγά μη φοβηθώ
...............................................
Θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω
σιγά μην κλάψω σιγά μη φοβηθώ... "