Καλημέρα Βασίλη. Κοίτα να δείς γνωρίζοντας οτι έχει γίνει η συνέντευξη απο τους "Αέρα Πατέρα" δεν έχω να τους υποβάλλω καμία ερώτηση, άλλωστε είναι σαφές οτι τα παιδιά δεν έχουν σκοπό να πάρουν στα σοβαρά τίποτα, μην τους βάλουμε και δύσκολα και τους προβληματίσουμε, κρίμα είναι, εξάλλου προστατεύω τον εαυτό μου επιπλέον απο το να προβληματιστώ να καταλάβω την απάντηση που θα μου δίνανε.
Οφείλω να ομολογίσω οτι απο τα κομμάτια που διάβασα στο κιθάρα, το μοναδικό που γνώριζα (απ'έξω) είναι η "κανάρα", βλέπεις παίζεται σε όλα τα λαΐκα μαγαζιά και σε όλα τα μπουζουξίδικα με μεγάλη επιτυχία και απείχηση απο τον κόσμο, (αλήθεια δικό τους είναι?). Μπήκα στον κόπο όμως να διαβάσω και όλα τα υπόλοιπα που παραθέτει η εύλογη αυτή ενότητα, (τι το ήθελα?), κάπνισα τέσσερα τσιγάρα, κουράστηκε το κεφάλι μου, μου σηκώθηκε η τρίχα σε μερικά απο αυτά,... και κάπου εκεί ανάμεσα στις γραμμές, ένοιωσα οτι κάτι θέλει να πεί ο ποιητής, κάτι καλό έχει να μοιραστεί μαζί μας (σε λίγα απο αυτά), όμως δεν ξέρει το σωστό τρόπο να το εκφράσει, ή χάνει το νοημά του πολύ σύντομα ανάμεσα στις ύβρης και τις ασυναρτησίες.
Μπήκα και στον πειρασμό να κρατήσω το νόημα και να δώσω μια δική μου εκδοχή της βερσιόν, (το μικρόβιο του να γράφεις στίχους βλέπεις), όμως το έχασα αμέσως δυο σειρές πιο κάτω ( εκεί ...όταν μου σηκώθηκε η τρίχα? ...εκεί το έχασα).
Την συνέντευξη δεν την διάβασα ολόκληρη, ήταν σαφές οτι δεν έχουν καμία όρεξη να απαντήσουν σε καμία ερώτηση με σοβαρότητα και ειλικρίνια, ήταν σαφές οτι θα χαλούσε την εικόνα τους στο κοινό που τους ξέρει και τους δέχετε όπως ακριβώς είναι.