...πιστευω οτι ειναι "πολυ μακρυα" απο τα ακουσματα σου! Μπορει να ειναι "θεος" στα λαικα, αλλα δε πισυευω να μπορει να σε βοηθσει σ'αυτο που θες να κανεις!
Καλο ειναι να πας σε δασκαλο που διδασκει "μοντερνα" κιθαρα, και αυτο γιατι ειναι καλυτερα να ξεκινησεις απο πολυ "γενικα" δηλ funk,rhythm and blues(θα σε βοηθησει πολυ στο "μετρημα" και στους "χρονους"),country κτλ! Νομιζω οτι αμα ας σε "Μεταλλα" δασκαλο το μονο που θα καταφερεις θα ειναι να παιζεις μονο μεταλ!
Εγω, για να καταλαβεις, μεταλλο "βαμμενο" ειμαι αλλα στο δασκαλο μου αυτα εμαθα! Τα πρωτα μου bends ηταν πανω σε πεντατονικες! Θυμαμαι οταν του πηγαινα Maiden για να μου τα δειξει μου εδειχνε κατι Pat Metheny, Scofield και τετοια και ξενερωνα! Τωρα ομως που το σκεφτομαι αν δε τα μαθαινα δε θα ημουν τιποτα! Ασε που ολοι αυτοι οι μεταλλαδες και ροκαδες κιθαριστες αυτα εχουν μαθει και αυτοι! Εχεις ακουσει τον Ιοmi τον Α.Smith κ.α. να παιζουν jazz, blues και τετοια? Θα σου φυγει το "κλαπετο"!
sotriani