Eγω ειμαι αριστεροχειρας, αλλα σε πολλες δουλειες με βολευει το δεξι.
Παντως στον ΚΑΡΠΟ με βολευει το αριστερο..
Κιθαρα δεν εχω, αλλα θα αποκτησω συντομα!
Παντως, οτι κιθαρα κι αν εχω παιξει (ελαχιστα, αλλα εχω μαθει τα βασικα) εχω παιξει σε δεξια κιθαρα, και εχω "συνηθισει" (οση συνηθεια μπορω να εχω σε λιγες ωρες εμπειριας) ετσι...
Ομως σκεφτομαι το κλασικο ΤΡΑΝΤΑΧΤΟ ΟΜΩΣ επιχειρημα, του οτι αν μαθω σε "αριστερη" κιθαρα θα μπορω να παιζω ΜΟΝΟ στη δικη μου! Και ετσι αποφασισα οση δυσκολια και αν εχει (που δεν μου φαινεται να εχει, τωρα δεν μπορω να με φανταστω να παιζω σε αριστερη και μου φαινεται δυσκολο), να αρχισω με δεξια!
Ομως, το θεμα ειναι οτι επειδη τον καρπο και τα δαχτυλα τα χειρίζομαι με το αριστερό χέρι, μηπως οταν μαθω κιθαρα με πενα να την κανω πιο καλα με το αριστερο... Αλλα πλεον εχω παρει την αποφαση μου, δεξια κιθαρα!!!
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|| ||
|| Α! ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΧΕΙΡΕΣ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΣΤΙΣ 13 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΧΕΙΡΩΝ! ||
|| ΚΑΙ ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ, ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΜΟΥ!!!!!!!

||
|| ||
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||