ωραια...λοιπον. το dvd δεν εχω ξαταφερει ακομα να το παρω στα χερια μου αλλα το cd ηρθε...λοιπον το track list εχει ως εξης Disc One
1. Flying In A Blue Dream
2. The Extremist
3. Redshift Riders
4. Cool #9
5. A Cool New Way
6. Satch Boogie
7. Super Colossal
8. Just Like Lightnin'
9. Ice 9
10. One Robot's Dream
Disc Two
1. Ten Words
2. The Mystical Potato Head Groove Thing
3. The Meaning of Love
4. Made of Tears
5. Circles
6. Always With Me, Always With You
7. Surfing With The Alien
8. Crowd Chant
9. Summer Song
H ηχογραφηση ειναι αρκετα ικανοποιητικη, δεν χαλαει το αυτι το γεγονος του live, τα κομματια εινια πολύ καλα σε πολύ καλες εκτελεσεις μερικα. Περιλαμβανει πολλα κομματια απο τον τελευταιο δισκο super colossal αφου και ειναι το cd της περιοδειας του. Τα κομματια ειναι ζυγισμενα περιπου στα μισα παλια μισα πιο καινουρια. Αυτο σαν κινηση ειναι και καλο κατ εμε. Τα κομματια τα παλια υπαρχουν σε ζωνταβνες εκτελεσεις σε αλλα album και τα καινουρια απο το SBM και μετα σπανια τα ακουγαμε σε live. ΑΝ και απο το SBM ου θεωρω κορυφαιο δυστυχως εχω ακουσει σε επισημο δισκο μονο ενα κομματι και αυτο δεν μαρεσε... Το μονο αρνητικο στην λιστα των κομματιων ειναι οτι αντι να παιξει ολο το rubina περιοριζεται στην εισαγωγη του που βρισκεται αν θυμαμαι καλα στο κομματι ten words, οπου αρχιζει το 2ο σιντακι. Το cd ειναι απο την εμφανιση στο Grove του Aneheim στην California...Μολις παρω και το dvd, θα γραψουμε μια κριτικουλα..