Παντως εγω που ειδα την "γκομενα" οταν εφυγε απο την σκηνη ηταν ενα σαπρακιασμενο μαυροχαλο τιγκα στην κοκα και με περισοττερες ρυτιδες απ'οτι ενα σαπισμενο συκο.
Wizard's stage: Σαν doomster επαινω τους Universe 217 των οποιων η τραγουδιστρια εδειξε σε πολλους και πολλες τι θα πει καλα φωνητικα και καλη σκηνικη παρουσια. Ο ντραμερ των web ηταν φοβερος, και ο καλυτερος απο την ελληνικη σκηνη. Οι Innerwish ηταν οι αγαπημενοι του κοινου, ενω οι Emerald Sun απεδειξαν για αλλη μια φορα οτι η ελληνικη σκηνη εχει να προσφερει πολλα στο μεταλ. Οι Inactive Messiah και Battleroar εδειξαν παραδειγματικο επαγγελματισμο και δυναμικη μουσικη- για τους Battleroar δεν θα πω τιποτα παραπανω καθ'οτι ειναι ενα απο τα αγαπημενα μου συγκροτηματα και αντικειμενικοτητα δεν υφισταται. Οι Epica παρ'οτι ειναι ολοι τους γενικα νεαροι εδωσαν ρεστα, και απ'οτι φαινεται θα μας ξανα'ρθουν συντομα καθ'οτι και οι ιδιοι εντυπωσιαστηκαν και το κοινο τους εδειξε την αγαπη τους. Οσο για τους Tiamat ρε παιδια, ειναι μια απο τις ποιο ιστορικες και μουσικα ολοκληρωμενες μπαντες της ευρωπης, με μουσικη η οποια αποκτα τελειως καινουργιες και καλυτερες δυναμικες αν τους δει κανεις live. Χτυπιωμουνα σαν χταποδι απο πισω, δεν κρατιωμουνα με τιποτα.
Warrior's stage: Ελπιζω να τους ευχαριστηθηκατε διοτι δεν νομιζω οι Mαnowar να μας επισκυθουν συντομα μετα απο τις... εξυπναδες τους. Οι Mαnowar με βαλανε στο μεταλ, ηταν το πρωτο live που ειδα ποτε μου (ΣΕΦ) και τα τραγουδια τους με μαθανε τυμπανα. Ειμαι ικανοποιημενος που τιμησανε το κοινο τους. Οι Holyhell, ε, στιτο γκρουπ ειναι για την γκομενα το DeMayo. Οι Rhapsody αδικηθηκανε απο τον ηχοληπτη, αλλα οσα δεν φτανει η αλεπου, πηδαει και τα πιανει, και οποιος ξερει περισσοτερα για την Magic Circle δεν χρειαζεται επεξηγησεις.
Σ