O Roth ήταν κ είναι αυτός που ήταν...ένα αστέρι....απο 'κει κ πέρα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όλος αυτός ο πανικός κάθε φορά με το να συγκρίνουμε τους κιθαρίστες (Roth-Michael S.-Rudolf S.)...o καθένας έδωσε αυτό που μπορούσε κ σημάδεψε το κοινό του, απο 'κει κ πέρα καλό είναι να βλέπουμε τους Scorpions κ σαν
σύνολο....σαν μπάντα.....που τόσα χρόνια είναι πολύ ψηλά, που ακόμα κ τώρα στην ηλικία που είναι βγαίνουν στην σκηνή κ τα σπάνε, χτυπάνε 2ωρα εκεί πάνω στην σκηνή !!!! Αν το σκεφτείτε εκείνες τις εποχές όλοι ευνοήθηκαν για να γίνουν γνωστοί, τώρα υπάρχει κορεσμός, αναζητάς πιο ψαγμένα πράγματα, απαιτείς να ακούσεις πιο τεχνικά τραγούδια.....Σίγουρα κ 'γω μέσα μου έχω χωρίσει κάποιες περιόδους (πριν Roth δλδ μέχρι το '78 στο Tokyo Tapes, κ μετά) κ απλά παρατηρώ τις αλλάγες στον ήχο τους, γιατί κακά τα ψέμματα μετά το '78 ο ήχος κ το στυλ αλλάζουν οκ....
Με τους Scorpions μπήκα στα 11 μου στην Ροκ, τους ξέρω απ' έξω κ ανακατωτά κ μιλάω πάντα με αγάπη (ελπίζω μην παρεξηγήθηκε κανένας

εδώ είμαι να το συζητήσουμε

). Απο το 1972 (Lonesome Crow) μέχρι τώρα είναι αυτοί που είναι !!! Κ είναι ψηλά !! Κ το αποδυκνείουν !!
Καλύτερα album για 'μένα για να καταλάβεις τι εστί scorpions :
Tokyo Tapes (live) * Για να δεις την αρχή τους με τον Roth
World Wide Live * Στο ενδιάμεσο της πορείας τους
Live Bites * Εδώ σταματάω με τα αγαπημένα μου (1995)
Από το '95 κ μέτα κ πάλι συνεχίζω να ακούω κ να γουστάρω, απλά σου δείχνω τα καλύτερα για 'μένα....Σου προτείνω κ 'γω τα live cd όπως βλέπεις (όπως είπαν κ κάποια παιδιά).