Να κανω ενα σχολιο καπου εδω τωρα που περασε πλεον "η μπορα" και μαζευουμε τα κομματια μας απο το 3μερο (μιλαμε για τρελη κουραση,hangover και ξενυχτι)..

Να ευχαριστησω αρχικα ολα τα παιδια που ηρθαν στο συγκεκριμενο live και διασκεδασαν μαζι μας ακομα και αν δεν ηταν φιλοι η γνωστοι..Ελπιζω να περασατε ολοι καλα..
Σε προσωπικο επιπεδο σιγουρα πρεπει να ευχαριστησω ολους τους γνωστους και φιλους που ηρθαν απο κοντα να μου ευχηθουν λογο γενεθλιων και ηπιαμε και κανενα,η πολλα ποτηρακια μαζι..
Ειχαμε βεβαια τις εκπληξεις μας και τα απροοπτα μας,καθως και κατι που απεφυγα κατα τυχη (οι γνωστοι ξερουν για το τελευταιο

)
Το κεφι,η παρεα και η ατμοσφαιρα ηταν υπεροχα ενω τα jams με συμμετοχες φιλων και τα σφηνακια ηταν αφθονα..Απλα και γενικα εμεις απο μερια μας το καταδιασκεδασαμε και εγω γιορτασα τα γενεθλια μου με τον καλυτερο δυνατο τροπο..
Να ευχαριστησω φυσικα και την παρεα απο τα βορεια που μας εκανε την τιμη να παρεβρεθει που δεν ειναι αλλοι απο τα φιλαρακια Κωστα Βρετο,τον μεγιστο Κουρου και τον Kωστα που τα εσπασαν στο Live της Παρασκευης οπως και ολες οι μπαντες οπως εγραψα και στο αντιστοιχο θεμα..
Οι Μode Ζero ηταν φοβεροι ενω οι Shadow's Blade μας ταρακουνησαν για τα καλα..Τωρα για τους 3rd Wish τι να πω..Οσοι ηταν εκει καταλαβαν τι μουσικαρες ειναι.. Αχχχ ρε Βρετε.. Παλι ρομπα μας εκανες..

Φυσικα να ευχαριστησω και τους What A Snake (κατα κοσμον 4Bitten) οι οποιοι τα εσπασαν κανονικα και με το νομο...Μιλαμε για πολλα db και κεφι.. Μαρουλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε...Αργκκκκ!!!!!!!
Το γλεντι ξεκινησε με τον καλυτερο τροπο την Παρασκευη και συνεχισηκε ισαξια πιστευω το Σαββατο..
Απο οσο γνωριζω ολα εχουν τραβηχτει σε βιντεο οποτε θα ακολουθησουν συντομα καποια ποστ με τα σχετικα λινκ..
Ευχαριστω και παλι για την ολη εμπειρια..
Επιτρεψτε μου τωρα να ψοφησω για την υπολοιπη μερα η εβδομαδα μπας και συνελθω λιγο..

Alex