Καταρχήν προσπαθήστε να μην δείτε με εμπάθεια τα λεγόμενα μου ..
Μιλώντας για το "φάσμα του ελληνικού ροκ"..OK δεν είμαι τρελός οπαδός του αλλά αυτό νομίζω δεν έχει απολυτη σχέση με
την περίπτωση σας...
Άκουσα τα samples ...αλήθεια γιατί samples και οχι ολοκληρα κομμάτια? μου φαίνεται λιγο περίεργο αυτο.. εδώ υπάρχουν
επαγγελματίες που βάζουν ολοκληρα κομμάτια, για να μη πω ολόκληρες δουλειες στο net. Και αυτό γιατί θέλουν να
προωθήσουν τη μουσική τους και ΟΧΙ να την πουλήσουν.
Πρώτο φαουλ οπότε για μένα...
Η φωνή....συγγνώμη Γιαννη που θα το πω αλλά θες ΠΑΡΑ μα ΠΑΡΑ πολυ δουλειά......εκτιμώ και μου αρέσουν πολλές μπάντες
που οκ...δεν έχουν και τα καλύτερα φωνητικά αλλά για εδώ πραγματικά εχω να πω πως θες πολύ δουλειά ακόμα...
Δευτερο φάουλ...
Διαβάζοντας στο myspace βλέπω "The band was formed in 1996 when all the members were just 16 years old" ....δηλαδη
τώρα είστε περίπου 28?
Και το δουλεύετε 12 χρόνια τώρα?
Νομίζω πως αν το αγαπάτε πραγματικά θα έπρεπε να του είχατε δώσει ΠΟΛΥ περισσότερη προσοχη....
Φαουλ τρίτο...
Οι βόρβορες ρε παιδιά τι διαλα είναι?
Και κάτι τελευταίο.....
... η οποια συντομα θα ειναι διαθεσιμη προς πωληση σε ολα τα κεντρικα δισκοπωλεια..
Aν πουλάτε την δουλειά σας για τίμιους λόγους όπως πχ να βγούν τα έξοδα της ηχογράφησης κλπ που σημαίνει πως
ηχογραφήσατε σε studio και πληρώσατε....και αν αυτό που θα υπάρχει στο cd που θα κυκλοφορεί είναι αυτό που υπάρχει
στο myspace...
Τότε εαν θέλετε ελάτε σε μένα να μου πείτε πόσα πληρώσατε για τις ηχογραφήσεις αυτές και να σας κάνω μια τούμπανο
τιμούλα για καλύτερο αποτέλεσμα....