βρε παιδιά νομίζω είστε λίγο υπερβολικοί...
εγώ χρησιμοποιώ τον tsl-602 στο σπίτι και στο studio που παίζουμε ή dsl-100, tsl-100 κτλ..ο marshall τζιτζικίζει?... ???από πότε...νομίζω τίθεται θέμα settings του ενισχυτή και τι ήχο επιδιώκεις...ΑΝΕΤΑ μπορείς να έχεις low-mid heavy ήχο(ειδικά με τον tsl-100 + cab), αλλά θα είναι marshall ήχος, βλέπε zakk wylde, slayer megadeth κτλ...ή ακόμα και metallica pre-90's εποχή...δεν μπορείς να παίξεις nu-metal, ούτε τα διάφορα -core(hardcore, metalcore etc..)..θες άλλο ενισχυτή...vht, diezel, κανά rectifier...
αυτά όσον αφορά το metal γιατί με όλα τα υπόλοιπα είσαι πολύ άνετα...δλδ με τον dsl ειδικά μπορείς να έχεις σχεδόν όλο το φάσμα του classic rock και το πολύ να χρειαστείς 2-3 πετάλια(boost, compression, eq) για εξειδικευμένες περιπτώσεις...είναι τέρατα ενισχυτές και plz πηγαίντε σε ένα studio και ακούστε τους με μία καλή καμπίνα Και ΔΥΝΑΤΑ...αυτά τα πράγματα είναι φτιαγμένα για τρελό volume...αλλιώς τσάμπα οι λάμπες....
αυτά για τις κεφαλές...όσον αφορά τα combo...εγώ μέσα στο σπίτι τον tsl με το pre sto 10, το master το ανοίγω μέχρι το 4-5 και αυτό γιατί έχω cool γείτονες... 8)αυτός ο ενισχυτής πάσχει από ηχεία...του έχω συνδέσει μία 1936 cab και ήταν άλλο πράγμα...απλά ξεχνάς κάτι deep switch και λοιπές μαλ***ες, ανεβάζεις το master και είσαι cool με τα μεσαία και there you are!!

εν τέλει νομίζω είναι θέμα προτίμησης...κατανοώ και το γενικότερο trend..."κράζω τους marshall, γιατί, έλεος πια, όλοι με τέτοιους παίζουν"

...ο ENGL μπορεί να είναι και 100 φορές καλύτερος...no prob...απλά να μην λέμε πράγματα που δεν ισχύουν και να ξέρουμε τι παίζουμε και τι ήχο θέλουμε από αυτό...
have a nice day και καλό πάσχα το everyone...