Καταλαβαίνω τι εννοείς. Και εγω είχα τα ίδια διλήματα... Αποφάσισα όμως να δώσω βάση στην ακουστική γιατι για μένα η ηλεκτρική ήταν πολύ alone όργανο, δλδ δεν μπορούσες να την έχεις στις παρέες, στην παραλία στα ταξίδια σου να τραγουδάς με την κοπελιά σου ή με την παρέα σου. Το θέμα της διασκέδασης των άλλων ήταν πολύ σημαντικό για μένα. Γιαυτό και άρχισα μαθήματα ορθοφωνίας με ένα καλό φίλο (αρκετα μεγάλο σε ηλικία), άρχισα να μαθαίνω όλο και περισσότερα δύσκολα ακόρντα για κομμάτια που τα είχαν ανάγκη και επίσης, πήρα ένα καλό μικρόφωνο. Σημαντικό παράγοντα σε αυτό ήταν και το γεγονός οτι δεν έβρισκα άτομα τα οποία ήθελαν ηλεκτρικό κιθαρίστα! Όπως βλέπεις όλοι το γυρνάνε στην ηλεκτρική και δεν βρίσκουν μπάντα να παίξουν μαζί της! Έτσι μιας και άκουγα ξένο φολκ και έντεχνα κομμάτια και είχα επιρροές απο Λοϊζο και Μαυρουδή είπα να την παλέψω με αυτό το είδος και οπως βλέπω μου αρέσει πολύ... Βέβαια στιγμές είναι αυτές και μπορεί να μου ξαναέρθει η ανάγκη να παίξω μια ηλεκτρική σολιά... Αν βρώ μπάντα βεβαίως βεβαίως...