λοιπόν,το να σπας την κιθάρα μόνο με ενα τρόπο μπορώ να το αιτιολογήσω,να βγάλεις στο πρώτο σου live ή τέλος πάντων στην πρώτη εμφάνιση καποιου πράγματος,συγκροτήματος θα ναι,κομματιού θα ναι δν ξέρω ένα κομμάτι που σε ζοριζε διαρκώς και πήγες να το παίξεις με την αμφιβολία κ την αβέβαιότητα στο μάτι και στην πένα,και να το καταφέρεις άψογα κι ο κόσμος να παραλλήρεί.ε, τότε μπορεί να σκεφτείς μιλώντας στην κιθάρα:παλιόργανο σε τιθάσευσα επιτέλους πάρτα και να τη σπάσεις!αυτό μπορεί να το καταλάβαινα!αλλά καλλιτέχνες μεγέθους Hendrix που παίζαν κομμάτια live με τόση άνεση όση όταν απαντάμε όταν μας ρωτάν το όνομα μας,να εξτασιάζονται,που και σήμερα έπαιξαν τέλεια τη χ κομματάρα που στο κάτω κάτω αυτοί τη γράψαν αλοίμονο αμα δε την έπαιζαν και τέλεια,και να σπάνε την κιθάρα τους(στο φινάλε δε σημαίνει τπτ γι αυτούς είναι η 564476η)δε μου λέει τπτ και μου φαίνεται ποζεριά,show,και διαφήμιση!!!απόδειξη η τιμή της στη δημοπρασία!
όσο γι αυτήν την τελευταία τώρα η τιμή είναι αστρονομική...η επένδυση ως κίνητρο δε μου φαίνεται πιθανή,οι συλλέκτες συνήθως δεν πουλάνε.Τώρα αν αξίζει τα λεφτά της,τι να πω ίσως τα αξίζει ως κιθάρα του Hendrix,για μένα πάντως σίγουρα όχι ως η κιθάρα που έκαψε ο Hendrix,αφου όπως καταλάβατε απαξιώνω την κίνησή του!
αυτά από μένα, όποιος θέλει να με βρεί και να μου τα χώσει(ή να μου τις χώσει)γι αυτά που είπα για τον Hendrix και τις πράξεις του ας μου στείλει πμ να του πω λεπτομέριες που να με βρει!!!

πάντα φιλικά διακείμενος απέναντί σας...